Ντα Σίλβα: «Μπορούμε να επιστρέψουμε τη σειρά στη Βαρκελώνη, ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στο καυτό ΣΕΦ»

Ντα Σίλβα: «Μπορούμε να επιστρέψουμε τη σειρά στη Βαρκελώνη, ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στο καυτό ΣΕΦ»

Sportal newsroom 01:05 - 27.04.2024

Ο Ντα Σίλβα μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Ολυμπιακού στο game 2 της σειράς τους. Ο παίκτης των Καταλανών μίλησε για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει η ομάδα του στο ΣΕΦ, ενώ χαρακτήρισε τους ερυθρόλευκους ομάδα που ξέρει πως να κερδίζει τα ματς.

Στο γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα περιόρισε τα εύκολα λάθη που έκανε στον πρώτο αγώνα, απέδωσε τη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού στο game 2 της σειράς των δύο ομάδων ο Ντα Σίλβα.

Ο παίκτης των μπλαουγκράνα μίλησε μετά τον αγώνα στην κάμερα του Sportal, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του μπορεί να επιστρέψει τη σειρά στη Βαρκελώνη, ενώ δήλωσε ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στο ΣΕΦ και μπροστά στους φίλους του Ολυμπιακού που αναμένεται να δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ντα Σίλβα:

Για τους παράγοντες που έφεραν τη νίκη:

«Νομίζω ότι αφήσαμε πίσω να εύκολα λάθη που κάναμε στον πρώτο αγώνα. Μας άφησε μια αίσθηση ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε πολύ καλύτερα, το κάναμε και πήραμε το ματς».

Για την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ:

«Είναι φοβερή η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, ειδικά στα playoffs οι οπαδοί τους είναι φανταστικοί. Μπορούμε όμως να παίξουμε ακόμα καλύτερα, είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ ξανά εκεί».

Για το ματσάρισμα των δύο ομάδων:

«Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει παίκτες και προπονητές που ξέρουν να κερδίζουν. Δεν είναι εύκολο το match up, δημιουργούμε μια απολαυστική σειρά. Είμαστε ανυπόμονοι για τη συνέχεια».

Για το αν η σειρά μπορεί να επιστρέψει στη Βαρκελώνη:

«Νομίζω ότι αν παίξουμε με τον τρόπο που το κάναμε στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν, νομίζω ότι μπορούμε να επιστρέψουμε στη Βαρκελώνη. Όμως βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και τώρα επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της Τρίτης».