Ο Φιλίπ Πετρούσεφ στο Sportal: «Στο ΣΕΦ έχουμε πάντα πλεονέκτημα έδρας»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:14 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:24 - 27.04.2024

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ μίλησε στην κάμερα του Sportal για τα στοιχεία που έκριναν το Game 2 της σειράς κόντρα στην Μπαρτσελόνα και έδωσε το σύνθημα ενόψει συνέχειας.

Το Game 2 της σειράς κόντρα στην Μπαρτσελόνα δεν είχε την ίδια κατάληξη με το πρώτο, όμως ο Ολυμπιακός έδειξε πως μπορεί να παλέψει κάθε αγώνα ακόμα και όταν στραβώνει αυτός. Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στο ΣΕΦ και έχουν την ευκαιρία να τελειώσουν τη σειρά.

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ μίλησε στην κάμερα του Sportal για όσα συνέβησαν στην Βαρκελώνη, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του στο φινάλε του Game 1 και έστειλε μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού για τα επόμενα δύο παιχνίδια στο ΣΕΦ.

Η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε τον Ολυμπιακό αλλά το ΣΕΦ θα είναι «καυτό» και θα την περιμένει
EUROLEAGUE

23:46 - 26.04.2024

Η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε τον Ολυμπιακό αλλά το ΣΕΦ θα είναι «καυτό» και θα την περιμένει

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να πάρει ακόμα μια νίκη στην έδρα της Μπαρτσελόνα, με την ομάδα της Καταλονίας να επικρατεί απέναντι στους Πειραιώτες με 77-69 και να κάνει το 1-1 στη σειρά, η οποία πλέον μεταφέρεται στο ΣΕΦ για τα επόμενα δύο παιχνίδια.

Όσα είπε ο Φιλίπ Πετρούσεφ στο Sportal Euroleague Show:

«Δεν ήταν κάτι τόσο τρομακτικό όσο φάνηκε στην αρχή. Τρόμαξα στην αρχή, όμως όλα καλά για μένα και αγωνίστηκα. Είναι οι λεπτομέρειες που μας κόστισαν τη νίκη. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δώσαμε πολλά καλάθια και φάουλ που μας κόστισαν την κρίσιμη στιγμή.

Προφανώς θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό και να φτάσουμε ένα βήμα μακριά από το Final 4, αλλά είμαστε καλά. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίξει κάθε αντίπαλος στο ΣΕΦ. Έχουμε πραγματικό πλεονέκτημα έδρας στην έδρα μας. Έχουμε τον τρόπο να παίξουμε πολύ καλά.

Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη βάση φιλάθλων στην Ευρώπη. Να είναι έξυπνοι και εμείς να είμαστε έξυπνοι να μην παίρνουμε τεχνικές ποινές. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να περάσουμε στο Final 4».

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: «Δηλητήριο» ο Πάρκερ για το 1-1 και τώρα... Βερολίνο μέσω ΣΕΦ!