Ντάνγκουμπιτς: «Πρέπει να βγάλουμε τον Προμηθέα εκτός ρυθμού»

Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς

i

©Intime

Ντάνγκουμπιτς: «Πρέπει να βγάλουμε τον Προμηθέα εκτός ρυθμού»

Νίκος Καλαμπάκας 15:52 - 19.01.2024

Ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς μίλησε για την αναμέτρηση του Περιστερίου στην έδρα του Προμηθέα Πάτρας, για την 15η αγωνιστική της Basket League.

Το Περιστέρι έχει δύσκολη αποστολή στην Πάτρα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 20/1 τον Προμηθέα για την 15η αγωνιστική της Basket League.

Για τον αγώνα μίλησε ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς ο οποίος σημείωσε ότι για να έχει τύχη η ομάδα του θα πρέπει να βγάλει τους Πατρινούς από τον ρυθμό τους:

«Αντιμετωπίζουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι ο Προμηθέας, που παίζει καλά και είναι σε καλό ρυθμό αυτή τη χρονική στιγμή. Παίζουν πολύ καλά στην έδρα τους, γι’ αυτό είμαστε προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι», είπε αρχικά και στη συνέχεια ανέλυσε το πλάνο της ομάδας του:

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, να παίξουμε δυνατή άμυνα και να τους βγάλουμε απο τον ρυθμό τους και απο το παιχνίδι τους. Διαθέτουν πολύ καλούς γκαρντ (δημιουργούς και σκόρερ), όποτε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλή άμυνα στο ‘’ένας εναντίον ενός’’ για να πετύχουμε το στόχο μας».