Ντέρμπι Παναθηναϊκού AKTOR - ΑΕΚ στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος

Δύο Αοράκια

i

©Intime

Ντέρμπι Παναθηναϊκού AKTOR - ΑΕΚ στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος

Νίκος Καλαμπάκας 13:28 - 17.01.2024

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος το οποίο και φέτος θα διεξαχθεί στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου. Με Περιστέρι bwin ο Ολυμπιακός, κόντρα στην ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός AKTOR. Δείτε όλα τα ζευγάρια.

Το πρωί της Τετάρτης 17/1 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα ζευγάρια του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος το οποίο θα φιλοξενηθεί και φέτος στο Ηράκλειο της Κρήτης και τα «Δύο Αοράκια». 

Το ζητούμενο για να τρέξει η κλήρωση ήταν να μάθουμε τον κλειδάριθμο του Πανιωνίου ο οποίος θα είναι η ομάδα που θα συμπληρώσει την οκτάδα. Οι «κυανέρυθροι» πήραν το νούμερο 6 και στη συνέχεια έγιναν γνωστά τα ζευγάρια. 

Όπως προέκυψε ο Παναθηναϊκός AKTOR θα τεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός με το Περιστέρι bwin, ενώ θα υπάρξει ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Τέλος, ο Προμηθέας θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο

Αναλυτικά τα ζευγάρια

15/2

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

ΠΑΟΚ-Άρης

16/2

Ολυμπιακός-Περιστέρι

Προμηθέας Π.-Πανιώνιος

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου. Για πρώτη φορά φέτος ο τελικός Κυπέλλου Γυναικών θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα με εκείνον των Ανδρών στο ίδιο γήπεδο.