Λαρεντζάκης: «Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, σκληρή ομάδα η Μακάμπι»

Γιαννούλης Λαρεντζάκης

i

© Intime

Λαρεντζάκης: «Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, σκληρή ομάδα η Μακάμπι»

Νίκος Καλαμπάκας 13:05 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:11 - 17.01.2024

Οι δηλώσεις του Γιαννούλη Λαρεντζάκη για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι (18/1, ΣΕΦ).

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν ο παίκτης που εκπροσώπησε τους αθλητές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα κόντρα στη Μακάμπι

Ο ίδιος επισήμανε ότι οι ισραηλινοί έχουν σκληρή ομάδα με πολύ ταλέντο και τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας: 

«Η Μακάμπι είναι μια σκληρή ομάδα, με ταλέντο και σκληράδα σε αρκετές θέσεις. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε ότι παίζουμε στην έδρα μας, πρέπει να βγάλουμε αντίδραση μετά από δύο ήττες και να δείξουμε χαρακτήρα και πιστεύω ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να κερδίσουμε», είπε αρχικά ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

«Η νίκη είναι νίκη όπως και να έρθει μετράει το ίδιο. Είτε με μισό πόντο είτε με 20. Εννοείται πως μετράνε οι νίκες, θέλουμε να ξεκινήσουν τα κερδοφόρα αποτελέσματα και πιστεύω να τα καταφέρουμε», συνέχισε ο Έλληνας γκαρντ.

Καταλήγοντας, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είπε: «Εννοείται πως υπάρχει αυτοπεποίθηση, πάντα έχουμε. Δεν μπορούμε να κερδίζουμε όλα τα ματς. Από εκεί και πέρα το αυριανό παιχνίδι είναι ένα καλό ξεκίνημα για να κάνουμε μια νέα αρχή νικών».