Ανακοινώθηκε επίσημα το «διαζύγιο» του Πάπας με τον Ολυμπιακό

Ανακοινώθηκε επίσημα το «διαζύγιο» του Πάπας με τον Ολυμπιακό

Νίκος Καλαμπάκας 11:18 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:18 - 17.01.2024

Ο Τζορτζ Πάπας ετοιμάζεται να μετακινηθεί στον Προμηθέα Πάτρας και το πρωί της Τετάρτης 17/1 ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον ομογενή γκαρντ.

Με μια λιτή ανακοίνωση ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε ότι λύνει το συμβόλαιο του Τζορτζ Πάπας. Ο παίκτης οδεύει προς την Πάτρα και τον Προμηθέα και οι ερυθρόλευκοι το πρωί της Τετάρτης, 17/1 ανακοίνωσαν το «διαζύγιό» τους με τον γκαρντ: 

«H KAE Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα γκαρντ, Τζορτζ Πάπας και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του», αναφέρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Πάπας έπιασε λιμάνι το καλοκαίρι του 2022 και έγινε μέλος της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα που συμμετείχε σε δύο συνεχόμενα Final 4. 

Ο ομογενής γκαρντ δεν έπαιρνε πολύ χρόνο συμμετοχής και είχε συμπληρωματικό ρόλο στην ομάδα του Πειραιά, η οποία μετά την απόκτηση του Μήτρου Λονγκ ο οποίος πήρε αμέσως το διαβατήριό του, αποφάσισε να λύσεις τη συνεργασία του με τον Πάπας και να του δώσει την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του σε κάποια ομάδα που θα βρει χρόνο συμμετοχής!