Ντάνγκουμπιτς: «Τα πάντα για νίκη κόντρα στη Λε Μαν»

Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς

Ντάνγκουμπιτς: «Τα πάντα για νίκη κόντρα στη Λε Μαν»

Sportal newsroom 14:56 - 05.12.2023

Σύνθημα.... νίκης από τον Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς ενόψει του αγώνα του Περιστερίου κόντρα στη Λε Μαν (06/12), με τον Σέρβο φόργουορντ να τονίζει πως άπαντες πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Με την Λε Μαν στην πρότελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του Basketball Champions League θα αναμετρηθεί την Τετάρτη (6/12, 19:30, Cosmote Sport 4) το Περιστέρι bwin στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», για τον Α’ όμιλο της διοργάνωσης.

Οι «κυανοκίτρινοι» θέλουν τη νίκη για να περάσουν στην επόμενη φάση του BCL, σε μια αναμέτρηση με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

«Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Λε Μαν. Παίζουν καλό μπάσκετ, είναι σκληρή ομάδα που αρέσκεται να παίζει γρήγορα και επιλέγει αρκετές φορές να επιτίθεται με παιχνίδι ένας εναντίον ενός» υποστήριξε ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς για την αναμέτρηση με την Γαλλική ομάδα.

Και συμπλήρωσε: «Εμείς, πρέπει να είμαστε σκληροί στην άμυνα και να προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, προκειμένου να προστατεύσουμε την έδρα μας.

Ξέρουμε ότι στον όμιλό μας όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και η κάθε νίκη είναι σημαντική τώρα, οπότε θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».