Κρίσιμες ώρες για τον πατέρα του Ντάντε Έξουμ - Βρίσκεται στην εντατική και δίνει μάχη για τη ζωή του

Κρίσιμες ώρες για τον πατέρα του Ντάντε Έξουμ - Βρίσκεται στην εντατική και δίνει μάχη για τη ζωή του

Γιώργος Γαβριλάκης 15:46 - 01.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:52 - 01.07.2023

Η οικογένεια Έξουμ περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς ο 61χρονος πατέρας του Ντάντε, Σεσίλ, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Πρόκειται για ένα από τα πιο... καυτά ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι της Euroleague, μόνο που αυτή τη στιγμή η σκέψη του Ντάντε Έξουμ, ο οποίος είναι ελεύθερος από την Παρτίζαν, βρίσκεται πολύ μακριά από το μπάσκετ και το μόνο που τον απασχολεί είναι η υγεία του πατέρα του, ο οποίος δίνει μάχη με τη ζωή νοσηλευόμενος σε μονάδα εντατικής θεραπείας. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αυστραλία, ο 61χρονος Σεσίλ Έξουμ ένας θρύλος του μπάσκετ για τη χώρα, πρωταθλητής NCAA το 1982 με το Νορθ Καρολάινα παρέα με τον Μάικλ Τζόρνταν και παίκτης του ΝBL από το 1999 μέχρι το 1996 αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και χωρίς να δοθούν περισσότερες πληροφορίες η κατάστασή του είναι κρίσιμη. 

Όπως είναι λογικό, κάθε σκέψη για το μέλλον του Ντάντε Έξουμ έχει... παγώσει και το μόνο που τον απασχολεί είναι το παρόν και το πως θα καταφέρει ο πατέρας του να κρατηθεί ζωντανός και να ξεπεράσει τον κίνδυνο. 

Αυτή η εξέλιξη ήρθε σε μία στιγμή που ο 27χρονος γκαρντ συγκέντρωνε πάνω του μεγάλο ενδιαφέρον από συλλόγους της Eurolegue -ανάμεσά τους και ο Παναθηναϊκός- ενώ η Παρτίζαν είχε εξηγήσει μέσω του προέδρου, Όστογια Μιγιάιλοβιτς, πως θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει στο Βελιγράδι γιατί είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στην φιλοσοφία του συλλόγου και του κόουτς Ζέλικο Ομπράντοβιτς.