Χαμός με Μίροτιτς: Κι άλλος ενδιαφερόμενος για τον Μαυροβούνιο!
i

©InTime

Χαμός με Μίροτιτς: Κι άλλος ενδιαφερόμενος για τον Μαυροβούνιο!

Sportal newsroom 21:52 - 30.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:59 - 30.06.2023

Η Παρτιζάν σύμφωνα με την σερβική ιστοσελίδα sportklub.rs διεκδικεί τον Νίκολα Μίροτιτς

Ακόμη ο Νίκολα Μίροτιτς δεν έχει βγάλει άκρη με την Μπαρτσελόνα, καθώς αξιώνει όλα τα χρήματα (22 εκατ. ευρώ μέχρι το 2025) του συμβολαίου του, αλλά έχει προλάβει να διεκδικηθεί από τις περισσότερες ομάδες της EuroLeague με τελευταία ενδιαφερόμενη την Παρτίζαν!

Όσο καθυστερεί να ξεμπλέξει με τους «μπλαουγκράνα» ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ, τόσο θα κορυφώνεται η αγωνία για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Έπειτα από την Αρμάνι Μιλάνο, τον Ολυμπιακό, την Αναντολού Εφές, τον Ερυθρό Αστέρα και τη Μονακό φαίνεται ότι στο παιχνίδι της διεκδίκησης του έχει μπει και η Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της σερβικής ιστοσελίδας sportklub.rs, δίνοντας νέο ενδιαφέρον όσον αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Νίκολα Μίροτιτς είχε 15.4 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 16.4 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης σε 24:58 λεπτά συμμετοχής σε 29 αγώνες της EuroLeague.

Παπανικολάου: «Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολύ σημαντικές κινήσεις για την επόμενη χρονιά»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:40 - 30.06.2023

Παπανικολάου: «Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολύ σημαντικές κινήσεις για την επόμενη χρονιά»

Ο Κώστας Παπανικολάου βρέθηκε στη Σκιάθο και στο καμπ του Γιάννη Σφαιρόπουλου, όπου μιλώντας στα μικρά παιδιά, αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, ενώ θυμήθηκε και μια ιστορία από τα χρόνια του στο Ντένβερ, όταν κλήθηκε να μαρκάρει τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Στην Παρτίζαν μετά την παραμονή του Κέβιν Πάντερ και τις δηλώσεις για παρουσία της ομάδας στο επόμενο Final Four από τον Όστογια Μιγιάιλοβιτς δημιουργούνται εύλογα προσδοκίες και για τον Μίροτιτς. Εάν θα υλοποιηθούν θα φανεί το επόμενο διάστημα.