Ντέιβις: «Τα εύσημα για το ρεκόρ μου στον υπεύθυνο Τύπου μας»

Ντέιβις: «Τα εύσημα για το ρεκόρ μου στον υπεύθυνο Τύπου μας»

Νίκος Καλαμπάκας 22:48 - 29.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:48 - 29.03.2024

Ο υπεύθυνος Τυπου της Φενέρ ήταν ο υπαίτιος για το ρεκόρ του Χέιζ Ντέιβις, όπως αποκάλυψε ο παίκτης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τον αγώνα με την Άλμπα.

Ο Χέιζ Ντέιβις έκανε μυθικό παιχνίδι στην αναμέτρηση της Φενέρ με την Άλμπα και αφού σημείωσε 50 πόντους, έσπασε το ρεκόρ της Euroleague.

Ο φόργουορντ της τουρκικής ομάδας ήταν καταπληκτικός κόντρα στους Γερμανούς και φρόντισε να γράψει το όνομά του στη χρυσή βίβλο της διοργάνωσης, αλλά και της ομάδας του.

Ο ίδιος μετά το τέλος της αναμέτρησης βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και μίλησε για το κατόρθωμά του, επισημαίνοντας ότι τα εύσημα θα πρέπει να πάνε στον υπεύθυνο Τύπου της ομάδας του.

Εξηγώντας τον λόγο, τόνισε ότι αυτός είπε στον Γιασικεβίτσιους να τον βάλει ξανά στον αγώνα, αφού γνώριζε για το ρεκόρ του Λάρκιν.

Έτσι, πήγε στον κόουτς της Φενέρ και του ζήτησε να ξαναμπεί ο Ντέιβις προκειμένου να κάνει το ρεκόρ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης:

«Τα εύσημα πηγαίνουν στον Ίλκερ και στους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε γιατί ήξεραν ότι το ρεκόρ με τους περισσότερους πόντους σε ένα ματς ήταν 49, οπότε άρχισαν να φωνάζουν στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να με ξαναβάλει μέσα!», ανέφερε χαρακτηριστικά.