Ντεμπούτο για τον Παππά στο πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο

Νίκος Παππάς

i

© Intime

Ντεμπούτο για τον Παππά στο πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο

Sportal newsroom 14:16 - 07.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:16 - 07.04.2023

Στο αγώνα του Σαββάτου (8/4, 18:00) στο κλειστό των Μελισσίων η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣΚΑ και στη σύνθεσή του θα έχει τον Νίκο Παππά.

Το απόγευμα του Σαββάτου (8/4, 18:00) ο Νίκος Παππάς θα κάνει το ντεμπούτο του με την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο. Στις 20 του Φεβρουαρίου ο ερασιτέχνης Πναθηναϊκός ενεργοποίησε το δελτίο του και ο 33χρονος γκαρντ έκανε μία επιθυμία του πραγματικότητα. Τώρα είναι διαθέσιμος για δράση. 

Μάλιστα, στο ματς με τον ΠΑΣΚΑ στο κλειστό των Μελισσίων ο Παππάς θα είναι στην αποστολή των «πρασίνων» ως ένας εκ των δύο αρτημελών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε ομάδα του πρωταθλήματος. 

Ο Νίκος Παππάς στο Sportal: «Είναι της μόδας να χτυπάς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο» (vid)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

10:56 - 31.03.2023

Ο Νίκος Παππάς στο Sportal: «Είναι της μόδας να χτυπάς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο» (vid)

Η σειρά του Sportal, «Βόλτα με τον Μπουτς» και ο Στέφανος Αβραμίδης υποδέχονται τον Νίκο Παππά σε μια συζήτηση για μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δημοσιογράφους, Γιοβάνοβιτς, Μπαρτζώκα και πολλά ακόμα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρώην διεθνής παίκτης βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό δίπλα στις δράσεις και στις προσπάθειες του συγκεκριμένου τμήματος του συλλόγου. Ουσιαστικά έχει εμπλακεί από την πρώτη μέρα της ίδρυσής του και τώρα θα έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει και με το σουτ του. 

Ο Νίκος Παππάς εμπλέκεται σε πολλές δράσεις με κοινωνικά πρόσημα, ενώ μεταξύ άλλων θα κληθεί άμεσα να αποφασίσει για την οριστική του εμπλοκή με τον Δήμο της Αθήνας. Θυμίζουμε, ότι έχει ήδη στα χέρια του πρόταση από τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ για να... κατέβει για Δήμαρχος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.