Οι Μπακς έκαναν τη δουλειά τους στο Ντιτρόιτ παρά την απουσία των Αντετοκούνμπο και Χόλιντεϊ (vid)

Κρις Μίντλετον

i

photo by Stacy Revere / Getty Images / Ideal Images

Οι Μπακς έκαναν τη δουλειά τους στο Ντιτρόιτ παρά την απουσία των Αντετοκούνμπο και Χόλιντεϊ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 05:58 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 06:02 - 28.03.2023

Ο Κρις Μίντλετον ανέλαβε δράση, έβαλε 34 πόντους, είχε στο πλευρό του τους Μπρουκ Λόπεζ, Μπόμπι Πόρτις, Τζιβόν Κάρτερ και η νίκη (126-117) στο Ντιτρόιτ επί των Πίστονς δεν ήταν επιβλητική, αλλά ήταν η 54η σε σύνολο 75 αγώνων.

Ήταν μία καλή ευκαιρία για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πάρει μία από τις τελευταίες… ανάσες πριν από τον ορυμαγδό των play offs. Εκτός, έμεινε καθώς έπρεπε να διευθετήσει ένα προσωπικό του ζήτημα και ο Τζρου Χόλιντεϊ, ενώ ο Τζέι Κρόουντερ έχει ένα πρόβλημα στην κνήμη. Οπότε οι Μιλγουόκι Μπακς εμφανίστηκαν αποδυναμωμένοι, αλλά και ενωμένοι στο Ντιτρόιτ.

Ο Κρις Μίντλετον έκανε ρεκόρ σεζόν με 34 πόντους και οδήγησε τα Ελάφια στη νίκη απέναντι στους Πίστονς με 126-117 και όπως παραδέχθηκε μετά το παιχνίδι «από τη στιγμή που ο Γιάννης δεν ήταν μαζί μας, έπρεπε να γίνω πιο επιθετικός». Πέραν από την παραγωγή του σε πόντους, είχε 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ ο Μπρουκ Λόπεζ τελείωσε το ματς με 24 πόντους και 14 ριμπάουντ. 

Πέραν αυτών όμως, ο Μπόμπι Πόρτις ήταν επίσης καταπληκτικός με 21 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ ο Τζιβόν Κάρτερ κάθε φορά που παίζει στη θέση του Χόλιντεϊ διακρίνεται. Στο Ντιτρόιτ είχε 22 πόντους. 

Ο Κέβιν Ντουράντ επιστρέφει την κρίσιμη ώρα! Στο ματς με τη Μινεσότα...
NBA

14:25 - 27.03.2023

Ο Κέβιν Ντουράντ επιστρέφει την κρίσιμη ώρα! Στο ματς με τη Μινεσότα...

Οι Φοίνιξ Σανς ακόμα δεν έχουν εξασφαλίσει ούτε καν τη θέση τους στα play in και σκοπεύουν μαζί με τον Κέβιν Ντουράντ, ο όποιος επιστρέφει τα ξημερώματα της Τετάρτης (29/3) κόντρα στο κομβικό ματς με τους Μινεσότα Τίμπερουλβς, να παραμείνουν στην πρώτη τετράδα της Δύσης.

Ντεμπούτο με τους Μπακς έκανε ο Γκόραν Ντράγκιτς, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αγωνίστηκε για 9 λεπτά και είχε δύο άστοχα σουτ και 3 ασίστ, ενώ για ένα λεπτό εμφανίστηκε στο παρκέ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και πρόσθεσε 2 πόντους με ένα όμορφο κάρφωμα. 

Για τα Πιστόνια, που παίζουν εδώ και καιρό χωρίς βασικούς τους συντελεστές (Κάνινγκχαμ, Μπογκντάνοβιτς, Στούραρντ, Ντιαλό, Μπερκς) και χωρίς στόχους και οράματα για τη σεζόν που εξελίσσεται, ο rookie Τζέιντεν Αϊβι έκανε ένα το καλύτερο παιχνίδι της επαγγελματικής του καριέρας. Είχε 32 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ ο επίσης πρωτοεμφανιζόμενος Τζέλεν Ντουρέν ερχόμενος από τον πάγκο έφθασε στο double double με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ. Δεν μπόρεσε βέβαια να αποτρέψει την 59 ήττα της ομάδας του, που με το χειρότερο ρεκόρ (16-59)