Ο Ίρβινγκ, η μητέρα του ή η κοπέλα του είναι ο λόγος που ο Ντόντσιτς... υποφέρει;
i

© photo by Ron Jenkins / Getty Images / Ideal Images

Ο Ίρβινγκ, η μητέρα του ή η κοπέλα του είναι ο λόγος που ο Ντόντσιτς... υποφέρει;

Γιώργος Γαβριλάκης 15:00 - 27.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:02 - 27.03.2023

Το Ντάλας αγωνιστικά καταρρέει, οι ήττες είναι συνεχόμενες και βαριές, ο Ντόντσιτς δείχνει και λέει ότι δεν έχει διάθεση και όλοι ψάχνουν να βρουν ποιο είναι το πρόβλημα. Η σχέση του με τον Κάιρι Ίρβινγκ, η δικαστική διαμάχη με τη μητέρα του και η σχέση του με τη Αναμαρία Γκολτές είναι κάποιοι από τους βασικούς πιθανούς λόγους που ο Σλοβένος δείχνει... υποτονικός.

Αμέσως μετά την πρώτη ήττα από τους Σάρλοτ Χόρνετς, ο Λούκα Ντόντσιτς, χωρίς να δώσει ιδιαίτερες εξηγήσεις ενημέρωσε -και μάλιστα στη συνέντευξη τύπου- πως «πλέον υπάρχουν φορές που απλά βρίσκομαι στο παρκέ», εννοώντας πως έχει χάσει τη χαρά του παιχνιδιού που μέχρι προσφάτως είχε. «Πάντα ήμουν χαμογελαστός στο γήπεδο και πάντα είχα όρεξη. Πλέον κάτι έχει αλλάξει και δεν έχει να κάνει με το μπάσκετ», είπε. 

Όσοι τον ξέρουν καλά, όπως ο κόουτς Πάμπλο Λάσο, ο οποίος τον... μεγάλωσε στην Ρεάλ Μαδρίτης, εκνευρίστηκαν με τις δηλώσεις του. «Καλά θα κάνει να δει τι φταίει και να το διορθώσει», δήλωσε ο Ισπανός κόουτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Marca και το αμέσως επόμενο βήμα ήταν κάποιοι... ερευνητές να αναλύσουν περισσότερο την κατάσταση και να εμβαθύνουν στις προσωπικές σχέσεις του Ντόντσιτς

Ο προφανής λόγος, στα μάτια των περισσότερων είναι η σχέση του με τον Κάιρι Ίρβινγκ. Παρόλα αυτά, σύννεφα στα αποδυτήρια των Μάβερικς δεν εμφανίζονται σε καμία «μετεωρολογική» πρόβλεψη. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο περί ύπαρξης προβλημάτων στις σχέσεις των δύο σούπερ σταρ, παρά μόνο ο ανέντιμος βίος του Ίρβινγκ. Άρα, το συγκεκριμένο σενάριο δεν αναπτύσσεται. 

Ο Μπάρκλεϊ δεν έχει σχέσεις με τον Τζόρνταν γιατί «δεν έχει μάθει να ακούει "όχι!"», ενώ δεν... γουστάρει τον Ντουράντ
NBA

09:38 - 27.03.2023

Ο Μπάρκλεϊ δεν έχει σχέσεις με τον Τζόρνταν γιατί «δεν έχει μάθει να ακούει "όχι!"», ενώ δεν... γουστάρει τον Ντουράντ

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ ένας από τους πιο δυναμικούς σχολιαστές του ΝΒΑ και θρύλος του αμερικάνικου μπάσκετ αποκάλυψε τους λόγους που πλέον με τον Μάικλ Τζόρντα δεν λένε ούτε... καλημέρα. Εξήγησε επίσης γιατί δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τον Κέβιν Ντουράντ.

Έτσι, πάμε στη Νο2 επιλογή και αυτή έχει να κάνει με τη σχέση του Σλοβένου με τη μητέρα του. Προσφάτως ολοκληρώθηκε μία δικαστική διαμάχη που είχε με τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο, όσον αφορά στα πνευματικά του δικαιώματα. Ο Ντόντσιτς στην αρχή της καριέρας του είχε παραδώσει την διαχείριση του εμπορικού του ονόματος στην μητέρα του, αλλά από τότε έχουν αλλάξει πολλά. Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ θεωρεί πως ο νέος σύντροφος της κυρίας Ντόντσιτς ασκεί κακή επιρροή πάνω της και εκμεταλλεύεται οικονομικά και αυτήν και κατά συνέπεια και τον ίδιο. 

Η τρίτη επιλογή είναι και η πιο... φρέσκια. Ο Ντόντσιτς διατηρεί σχέση με την Αναμαρία Γκολτές. Η 25χρονη Σλοβένα τον τελευταίο μήνα δεν έχει καμία online παρουσία στα social media της, γεγονός που έχει προκαλέσει απορίες και μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως η ερωτική του σχέση που περνάει κρίση είναι ο κυρίαρχος λόγος της... κατάθλιψης του Ντόντσιτς. 

Ίσως όλοι μαζί να συνθέτουν την παρούσα κατάστασή του, με την ρεπόρτερ των Μάβερικς, Κέιλι Κάπλαν, να περιγράφει μία πολύ χαρακτηριστική στιγμή: «Περπατούσε αργά αργά προς τον πάγκο στο τέλος της πρώτης περιόδου. Δεν έκανε με κανέναν high five και πήγε και έκατσε μόνος του στη γωνία». Λίγο αργότερα οι Μάβερικς παρά τους 40 πόντους του έχασαν για δεύτερο διαδοχικό ματς κόντρα στους Χόρνετς και πλέον βρίσκονται στην 11η θέση της δυτικής περιφέρειας. 

Tags: