O Πάτρικ Μπέβερλι έκανε... bullying στον ΛεΜπρόν (vids)

Πάτρικ Μπέβερλι, ΛεΜπρόν Τζέιμς

i

© photo by Kevork Djansezian / Getty Images / Ideal Images

O Πάτρικ Μπέβερλι έκανε... bullying στον ΛεΜπρόν (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:12 - 27.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:17 - 27.03.2023

Οι Μπουλς νίκησαν στο Λ.Α. τους Λέικερς και ο Πάτρικ Μπέβερλι το ευχαριστήθηκε με την ψυχή του. Μάλιστα, όταν έβαλε κρίσιμο καλάθι έδειξε -με τα χέρια τους- πόσο... μικρός είναι ο ΛεΜπρόν.

Η σεζόν του ξεκίνησε στο Λ.Α. με τους Λέικερς και σίγουρα όταν οι Καλιφορνέζοι τον αντάλλαξαν -στα μέσα της σεζόν- ο εγωισμός του πληγώθηκε. Ο Πάτρικ Μπέβερλι όμως, έχει συνηθίσει τις... μετακομίσεις και πάντα προσαρμόζεται αμέσως. 

Οι Σικάγο Μπουλς από τη στιγμή που τον έχουν μαζί τους, έχουν αναβαθμιστεί και μαζεύουν με μεγάλη συχνότητα νίκες, γεγονός που τους έχει επαναφέρει σε τροχιά play offs. Η τελευταία τους επιτυχία εξελίχθηκε στην Crypto Arena του Λος Άντζελες εκεί όπου η επιστροφή του ΛεΜπρόν Τζέιμς από τον τραυματισμό του δεν συνδυάστηκε με ομαδική επιτυχία για τους Λέικερς

Οι Μπουλς τα κατάφεραν και ο Πάτρικ Μπέβερλι πήρε... λίγο από το αίμα του πίσω. Έπαιξε δυναμικά, όπως πάντα και όταν έβαλε ένα κρίσιμο καλάθι ήταν... εριστικός, όπως πάντα. 

Ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του αγώνα ο Μπέβερλι έκανε το drive, προσποιήθηκε στο ΛεΜπρόν και με ένα στατικό φλότερ έβαλε την ομάδα του μπροστά με δέκα πόντους διαφορά (115-105). Αμέσως μετά την εύστοχη κατάληξη της μπάλας έδειξε με τα χέρια του το πόσο... μικρός είναι (στο μυαλό του) ο ΛεΜπρόν Τζέιμς. 

H κίνηση «too small» είναι χαρακτηριστική στον κόσμο του ΝΒΑ, κυρίως με μία διάθεση πικαρίσματος του αντιπάλου. Ο γκαρντ των Ταύρων και πρώην του Ολυμπιακού, την χρησιμοποίησε απέναντι στον «Βασιλιά». Βέβαια, ο ΛεΜπρόν είναι ένας από του... λίγους φίλους του στο πρωτάθλημα, καθώς περισσότεροι είναι αυτοί που έχουν πρόβλημα μαζί του, παρά αυτοί που τον συμπαθούν. 

Κι αφού έκανε bullying στον ΛεΜπρόν, μετά το τέλος και της επόμενης φάσης άρχισε να κρατάει τη μύτη του και να κοιτάει τις κερκίδες. Εννοώντας πως οι Λέικερς (χωρίς αυτόν) βρωμάνε και δεν έχουν καμία τύχη!