Με τρίποντο του Άντονι-Τάουνς οι Τίμπεργουλβς «σκότωσαν» τους Ουόριορς στο Γκόλντεν Στέιτ (vids)

Με τρίποντο του Άντονι-Τάουνς οι Τίμπεργουλβς «σκότωσαν» τους Ουόριορς στο Γκόλντεν Στέιτ (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 07:15 - 27.03.2023 / Ανανεώθηκε: 08:27 - 27.03.2023

Στο δεύτερο παιχνίδι μετά τη μακρά απουσία του ο Καρλ Άντονι-Τάουνς με τρίποντο 10 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη έδωσε τη νίκη στη Μινεσότα (99-96). Οι Γκριν και Πουλ έκαναν κρίσιμα λάθη, ενω και ο Στέφεν Κάρι αστόχησε στο τελευταίο σουτ.

Απουσίασε από 51 ματς λόγω προβλήματος στη γάμπα. Όταν επέστρεψε, με δύο εύστοχες ελεύθερες βολές έδωσε τη νίκη στους Τίμπεργουλβς επί των Χοκς. Τώρα, στο δεύτερο παιχνίδι του, ο Καρλ Άντονι-Τάουνς πήγε στο Γκόλντεν Στέιτ για να αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές Ουόριορς και στην πιο… καυτή επίθεση πήρε και πάλι την πρωτοβουλία. Μάλιστα, αυτή τη φορά εκτέλεσε για τρεις και με αυτόν τον τρόπο οι Λύκοι της Μινεσότα πήραν τη νίκη. 

O Κάιλ Άντερσον έκλεψε τη μπάλα από τον Ντρέιμοντ Γκριν και αμέσως πάρασε στον Τάουνς, ο οποίος ευστόχησε 10 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης, κάνοντας το 98-96. 

Στον χρόνο που απέμεινε οι Πολεμιστές υπό την πίεση και το άγχος έκαναν λάθος. Ο Τζόρνταν Πουλ τα… θαλάσσωσε η μπάλα πήγε και πάλι στη Μινεσότα που με μία βολή του Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς έγραψε το τελικό 99-96. Αφού βέβαια, ο Στέφεν Κάρι στην εκπνοή δεν κατάφερε να κάνει ένα από τα… τρίποντα θαύματά του. Αστόχησε υπό δύσκολες συνθήκες ακόμα και για το... δικό του χέρι. 

Στο μεταξύ, ο Άντονι-Τάουνς είχε 14 πόντους, ενώ το back-up του Ναζρ Ρέιντ ήταν πρώτος σκόρερ με 23 πόντους. Το σκορ κινήθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα και οι Ουόριορς δεν μπόρεσαν να αλλάξουν τη ροή. Ο Τζόρνταν Πουλ, ο οποίος έκανε κρίσιμο λάθος, είχε 27 πόντους, ο Στέφεν Κάρι 20, ενώ μαζί με τον Κλέι Τόμπσον (15 πόντοι) είχαν 9/24 τρίποντα. 

Οι Καβς επιστρέφουν στα play offs για πρώτη φορά μετά το 2018 - Οι Ράπτορς άφησαν πίσω τους Ουίζαρντς, νίκη για Σέλτικς (vids)
NBA

06:55 - 27.03.2023

Οι Καβς επιστρέφουν στα play offs για πρώτη φορά μετά το 2018 - Οι Ράπτορς άφησαν πίσω τους Ουίζαρντς, νίκη για Σέλτικς (vids)

Με τη νίκη τους επί των Ρόκετς (108-91) οι Κλίβελαντ Καβαλίερς Κατοχύρωσαν τη θέση του στα play off και φθάνουν εκεί για πρώτη φορά στην μετά-ΛεΜπρόν εποχή. Οι Ράπτορς επικράτησαν των Ουίζαρντς (114-104) και ουσιαστικά τους πέταξαν... εκτός, οι Σέλτικς πήραν μία εύκολη νίκη με τους 41 πόντους του Τζέιλεν Μπράουν.

Οι Ουόριορς με ρεκόρ 39-36 παραμένουν στην έκτη θέση της Δύσης που οδηγεί απευθείας στα play offs, ενώ οι Τίμπεργουλβς πλέον έχουν τις ίδιες νίκες (37) με Πέλικανς, Λέικερς, Θάντερ σε μία μεγάλη «μάχη» για τα play in, που μάλλον θα κρατήσει μέχρι την τελευταία μέρα της κανονικής περιόδου.