Στον αέρα βρίσκεται η θέση του Ντοκ Ρίβερς στον πάγκο των Φιλαδέλφεια Σίξερς

Ντοκ Ρίβερς

i

©SS Twiiter

Στον αέρα βρίσκεται η θέση του Ντοκ Ρίβερς στον πάγκο των Φιλαδέλφεια Σίξερς

Η θέση του Ντοκ Ρίβερς στον πάγκο τον Φιλαδέλφεια Σίξερς βρίσκεται στον «αέρα», σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αμερική

Οι Φιλαδέλφεια Σίξερς αντιμετωπίζουν στο TD Garden τους Μπόστον Σέλτικς στο έβδομο παιχνίδι της σειράς, για τα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας το βράδυ της Κυριακής (14/5, 22:30).

Εάν οι Σίξερς χάσουν, είναι πολύ πιθανό ο προπονητής τον Φιλαδέλφεια. Ντοκ Ρίβερς να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας. Ο 61χρονος έχει μια μακρά και επιτυχημένη προπονητική καριέρα, αλλά η παράδοση του με τα play-offs δεν είναι και η καλύτερη. 

Σοκαριστικό βίντεο: Ο αδιόρθωτος Μοράντ «συνελήφθη» και πάλι με όπλο! (vid)
NBA

14:29 - 14.05.2023

Σοκαριστικό βίντεο: Ο αδιόρθωτος Μοράντ «συνελήφθη» και πάλι με όπλο! (vid)

Ο νεαρός σούπερ σταρ των Μέμφις Γκρίζλις, Τζα Μοράντ μυαλό δεν έβαλε! Λίγους μήνες την ιστορία με το όπλο που τον έθεσε εκτός ομάδας, τώρα επανεμφανίστηκε live στα social media με ένα... σιδερικό στο χέρι.

Ο Ρίβερς έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με τους Σέλτικς το 2008, αλλά έχει γνωρίσει τον αποκλεισμό επτά φορές στα ημιτελικά των play-offs. 

Οι Σίξερς αναμενόταν να είναι πιθανοί διεκδικητές για το πρωτάθλημα αυτής της σεζόν, αφού απέκτησαν τον Τζέιμς Χάρντεν από τους Μπρούκλιν Νετς στην προθεσμία των μεταγραφών του NBA

Ωστόσο, δυσκολεύτηκαν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες και έχασαν στον πρώτο γύρο των play-offs πέρυσι, ενώ βρίσκονται στα πρόθυρα του αποκλεισμού στον δεύτερο γύρο φέτος.