Ο Ντέιβις «σάρωσε» τους Θάντερ, «απόδραση» από το Σακραμέντο για τους Μπουλς

Άντονι Ντέιβις

Ο Ντέιβις «σάρωσε» τους Θάντερ, «απόδραση» από το Σακραμέντο για τους Μπουλς

Χρήστος Τσάλτας 09:02 - 05.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:15 - 05.03.2024

Ο Άντονι Ντέιβις έκανε μεγάλη εμφάνιση, οδηγώντας εκ του ασφαλούς τους Λος Άντζελες Λέικερς, την ώρα που ο Κόμπι Ουάιτ ήταν ασταμάτητος, με τους Σικάγο Μπουλς να... αλώνουν το Σακραμέντο.

Σημαντικά παιχνίδια για τις μάχες που οδηγούν σε ένα καλό πλασάρισμα στα πλέι οφ, αλλά και στο Play In περιλάμβανε η βραδιά στο ΝΒΑ, με τις μάχες να είναι πολλές.

Οι Λέικερς βρήκαν τον τρόπο να αφήσουν πίσω την ήττα από τους Ντένβερ Νάγκετς και επέστρεψαν στις νίκες. Αυτή τη φορά δεν την... πάτησαν απέναντι στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, επικρατώντας στην Crypto.com Arena, σε ένα παιχνίδι που ο Άντονι Ντέιβις έδωσε τον τόνο με 24 πόντους και 12 ριμπάουντ. Στην αντίπερα όχθη, οι Θάντερ έπεσαν από την κορυφή της Δύσης, με την ήττα αυτή. Ο Σάι Γκίλτζιους Αλεξάντερ μέτρησε 20 πόντους και 7 ριμπάουντ για την ομάδα του Μαρκ Νταϊγκνόλντ.

Παιχνίδι-θρίλερ στο Σακραμέντο, με τους Κινγκς, που παρατάχθηκαν για ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία αποθεραπείας, να μην μπορούν να φτάσουν στη νίκη κόντρα στους Σικάγο Μπουλς. Η ομάδα του Μπίλι Ντόνοβαν έμεινε ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία και με τον Κόμπι Ουάιτ να κάνει τη διαφορά με 37 πόντους και 7 ασίστ επικράτησε στο Golden 1 Center. Για τους «βασιλιάδες» το double double του Ντομάντας Σαμπόνιε με 18 πόντους και 21 ριμπάουντ δεν ήταν αρκετό.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζει η νίκη των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, κόντρα στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, με την ομάδα του Κρις Φιντς να επιστρέφει στην κορυφή της Δύσης, χάρη στους 25 πόντους και τα 16 ριμπάουντ του Ρούντι Γκομπέρ. Νίκη και για τους Γιούτα Τζαζ, απέναντι στους ουραγούς της Ανατολής, Ουάσιγκτον Ουίζαρντς, με τον Τζόρνταν Κλάρκσον να μετράει 38 πόντους και 10 ριμπάουντ. Εκτός έδρας νίκη και για τους Μέμφις Γκρίζλις, που «άλωσαν» το Μπρούκλιν, επικρατώντας των Νετς, με τον Λουκ Κέναρντ να τους οδηγεί εκ του ασφαλούς με 25 πόντους.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Μπρούκλιν Νετς - Μέμφις Γκρίζλις 102-106

Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 119-114

Μιλγουόκι Μπακς - Λος Άντζελες Κλίπερς 113-106

Γιούτα Τζαζ - Ουάσιγκτον Ουίζαρντς 127-115

Σακραμέντο Κινγκς - Σικάγο Μπουλς 109-113

Λος Άντζελες Λέικερς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 116-104