Ο Αντετοκούνμπο θα πάει στη Νέα Υόρκη για να δει εξιδεικευμένο γιατρό για τον καρπό του
i

Γιάννης Αντετοκούνμπο / @ photo by Michael Reaves / Getty Images / Ideal Images

Ο Αντετοκούνμπο θα πάει στη Νέα Υόρκη για να δει εξιδεικευμένο γιατρό για τον καρπό του

Sportal newsroom 09:04 - 20.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:05 - 20.02.2023

Παρά το γεγονός ότι η ακτινογραφία δεν έδειξε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, οι Μιλγουόκι Μπακς στέλνουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη Νέα Υόρκη για ειδικές εξετάσεις στο τραυματισμένο χέρι του.

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν ενδιαφέρονται για το All-Star Game. Ενδιαφέρονται για το πρωτάθλημα και η κατάσταση της υγείας του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι το παν γι' αυτούς. 

Η ακτινογραφία που έβγαλε ο 28χρονος φόργουορντ αμέσως μετά το παιχνίδι με τους Σικάγο Μπουλς, στο οποίο είχε χτυπήσει, ήταν «καθαρή». Δεν έδειξε τίποτα το αξιόλογο και το... επικίνδυνο. Επειδή όμως, ο Greek Freak ενοχλείται ακόμα -και γι' αυτό δεν έπαιξε παρά μόνο λίγα δευτερόλεπτα στο All-Star Game- δεν αφήνει ολόκληρο το Μιλγουόκι να κοιμηθεί ήσυχο τα βράδια. 

O Τέιτουμ σάρωσε για το χατίρι του Αντετοκούνμπο και η ΤΕΑΜ GIANNIS νίκησε τον ΛεΜπρόν και την παρέα του (vids)
NBA

07:11 - 20.02.2023

O Τέιτουμ σάρωσε για το χατίρι του Αντετοκούνμπο και η ΤΕΑΜ GIANNIS νίκησε τον ΛεΜπρόν και την παρέα του (vids)

Ο Γιάννης αγωνίστηκε για τη... χαρά της συμμετοχής μόνο 20'', έπειτα αποσύρθηκε για να προφυλάξει τον καρπό του και ο Τζέισον Τέιτουμ ενέλαβε δράση. Έβαλε 55 πόντους, έκανε ρεκόρ και ο οδήγησε στη νίκη την ομάδα του με 184-175

Γι' αυτό και τα Ελάφια κανόνισαν ο σούπερ σταρ τους να επισκεφτεί έναν γιατρό, ειδικό σε θέματα... καρπού, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη. Θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να βγει πόρισμα τι ακριβώς συμβαίνει και αν υπάρχει λόγος ανησυχίας ή όχι. 

Φέτος, ο Αντετοκούνμπο έχει χάσει κάποια παιχνίδια εξαιτίας του γονάτου του και οι Μπακς ελπίζουν ότι δεν θα χάσει πολλά ακόμα λόγω του καρπού του. Η ομάδα προσπαθεί να βρεθεί στην πρώτη θέση της κατάταξης και χωρίς τον Γιάννη που προσφέρει 31.8 πόντους, 12.2 ριμπάουντ και 5.4 ασίστ μέσο όρο, είναι δύσκολο να τα καταφέρουν. 

Tags: