O Τέιτουμ σάρωσε για το χατίρι του Αντετοκούνμπο και η ΤΕΑΜ GIANNIS νίκησε τον ΛεΜπρόν και την παρέα του (vids)
i

Τζέισον Τέιτουμ / printscreen

O Τέιτουμ σάρωσε για το χατίρι του Αντετοκούνμπο και η ΤΕΑΜ GIANNIS νίκησε τον ΛεΜπρόν και την παρέα του (vids)

Sportal newsroom 07:11 - 20.02.2023 / Ανανεώθηκε: 07:41 - 20.02.2023

Ο Γιάννης αγωνίστηκε για τη... χαρά της συμμετοχής μόνο 20'', έπειτα αποσύρθηκε για να προφυλάξει τον καρπό του και ο Τζέισον Τέιτουμ ενέλαβε δράση. Έβαλε 55 πόντους, έκανε ρεκόρ και ο οδήγησε στη νίκη την ομάδα του με 184-175

Την πρώτη μέρα του All-Star Weekend ο Γιάννης Αντετοκούνμπο νίκησε ως... προπονητής (στο Celebrity Game) και την τελευταία του έδειξε κι άλλα χαρίσματα σε νέα επαγγέλματα. Ο Greek Freak και ως General Manager ήταν κορυφαίος. Κατ' αρχάς διάλεξε τον Τζέισον Τέιτουμ, ο οποίος δεν τον δικαίωσε απλά. Έσπασε το ρεκόρ πόντων σε All-Star Game. Ο σούπερ σταρ των Μπόστον Σέλτικς σταμάτησε στους 55 πόντους -καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Άντονι Ντέβις με τους 52 πόντους από το 2017-, οδήγησε την TEAM GIANNIS στη νίκη επί της ΤΕΑΜ LEBRON με 184-175 και φυσικά βραβεύθηκε ως MVP. 

Ο Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε, αλλά μόνο τα πρώτα 20'' της αναμέτρησης. Έκανε ένα κάρφωμα και αποσύρθηκε για να προφυλάξει τον πονεμένο του καρπό και να μην ρισκάρει κάποια υποτροπή. Είναι δημιουργήσει όμως, με τις επιλογές του μια αποφασισμένη και δυναμική ομάδα. Πέραν της φοβερής εμφάνισης του Τέιτουμ, ο Ντόνοβαν Μίτσελ είχε 40 πόντους και 10 ασίστ, ενώ ο νικητής του διαγωνισμού τριπόντων, Ντέιμιαν Λίλαρντ, είχε 26 πόντους. 

Για τους ηττημένους, ο captain ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε 13 πόντους αγωνιζόμενος μόνο στο πρώτο μέρος. Χτύπησε το δάκτυλο του χεριού του στη στεφάνη σε μία προσπάθεια να μπλοκάρει ένα λέι απ του Πασκάλ Σιάκαμ των Τορόντο Ράπτορς. Ο «Βασιλιάς» και πρώτος σκόρερ, εδώ και λίγο καιρό, στην ιστορία του ΝΒΑ δεν επέστρεψε για το δεύτερο ημίχρονο, παρόλα αυτά στο πρώτο είχε προλάβει να προσφέρει στο κοινό ένα εξαιρετικό στιγμιότυπο. Πήρε τη μπάλα και ενώ είχε μπροστά του τον Ντόνοβαν Μίτσελ την πέταξε από μακριά στο ταμπλό, την βούτηξε στον αέρα και κάρφωσε εντυπωσιακά. 

Πρώτος σκόρερ για το σύνολό του ΛεΜπρόν ήταν ο Τζέιλεν Μπράουν των Σέλτικς -συμπαίκτης του MVP Τέιτουμ- με 35 πόντους, ενώ είχε και 14 ριμπάουντ. Από εκεί και πέρα Τζόελ Εμπίντ και Κάιρι Ίρβινγκ έβαλαν από 32, αλλά δεν μπόρεσαν να αλλάξουν τις ισορροπίες σε ένα ματς πάντως, που είχε... εντελώς διαφημιστικό χαρακτήρα, όπως όλα τα τελευταία χρόνια. Εξ ου και το... υπερβολικό του σκορ.