Ο Απόλλων Πατρών συμφώνησε με πρωταθλητή του ΝΒΑ
i

Mάλκολμ Μίλερ / © nba.com

Ο Απόλλων Πατρών συμφώνησε με πρωταθλητή του ΝΒΑ

Sportal newsroom 15:16 - 17.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:45 - 17.01.2023

Ο Απόλλωνας Πατρών ήρθε σε συμφωνία με τον ΝΒΑερ Μάλκολμ Μίλερ με τον Νίκο Βετούλα να επιθυμεί να τον έχει υπό τις οδηγίες του στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Απόλλωνας Πατρών συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ του στην προσπάθεια της επίτευξης του στόχου της παραμονής στην Basket League. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην ΝΒΑερ και πρωταθλητή με τους Τορόντο Ράπτορς το 2019, Μάλκολμ Μίλερ. Μάλιστα ο κόουτς Νίκος Βετούλας επιθυμεί να τον έχει υπό τις οδηγίες του στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Αυτό εξάλλου που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι οι... υπογραφές. 

Ο τεχνικός των «μελανόλευκων» περιμένει την άφιξη του 30χρονου Αμερικανού φόργουορντ για να προλάβει να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ώστε  να κάνει το ντεμπούτο του στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με την «Ένωση».

Με τον Βερτζ ο Απόλλωνας στο ΣΕΦ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:34 - 16.01.2023

Με τον Βερτζ ο Απόλλωνας στο ΣΕΦ

O Απόλλων Πατρών αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (16/1, 19.15, ΕΡΤ3) τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και στο παιχνίδι θα κάνει ντεμπούτο, ο Αλόνζο Βερτζ, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα από το Σάββατο και ανακοινώθηκε λίγες ώρες πριν το τζαμπολ.

Ο Μίλερ είχε έρθει για πρώτη φορά στην Ευρώπη το 2016 για λογαριασμό της Άλμπα Βερολίνου, ενώ την επόμενη σεζόν επέστρεψε στις ΗΠΑ όπου αγωνίστηκε για τρεις σεζόν στο ΝΒΑ με τους Τορόντο Ράπτορς έχοντας κατά μέσο όρο σε 64 παιχνίδια με 2 πόντους σε 6,7 λεπτά συμμετοχής. Μάλιστα το 2019 είχε κατακτήσει και το πρωτάθλημα του ΝΒΑ έχοντας στην κατοχή του το πολυπόθητο δαχτυλίδι. Έπαιξε σε 10 αγώνες των play off και μάλιστα, αγωνίστηκε (για 51'') στον τρίτο τελικό της σειράς με του Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. 

Στο σήμερα το θετικό για τον Βετούλα, που τον περιμένει εν όψει του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με την ΑΕΚ, είναι πως το τελευταίο διάστημα δεν ήταν ανενεργός. Κι αυτό γιατί αγωνιζόταν στην Ταϊβάν με την Φορμόσα και ακολούθως στη G League με Ράπτορς 905.