Με τον Βερτζ ο Απόλλωνας στο ΣΕΦ
i

Αλόνζο Βερτζ / © huskers.com

Με τον Βερτζ ο Απόλλωνας στο ΣΕΦ

Sportal newsroom 13:34 - 16.01.2023 / Ανανεώθηκε: 13:34 - 16.01.2023

O Απόλλων Πατρών αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (16/1, 19.15, ΕΡΤ3) τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και στο παιχνίδι θα κάνει ντεμπούτο, ο Αλόνζο Βερτζ, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα από το Σάββατο και ανακοινώθηκε λίγες ώρες πριν το τζαμπολ.

Ο Αλόνζο Βερτζ είχε συμφωνήσει με τον Απόλλων Πάτρας από το Σάββατο, όπως σας είχε ενημερώσει το Sportal και τη Δευτέρα (16/1), τη μέρα δηλαδή που η ομάδα αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό (19:15, ΕΡΤ3) ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα και θα κάνει το ντεμπούτο του στην Basket League. 

O Βερτζ, απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Νεμπράσκα, ξεκίνησε φέτος την επαγγελματική του σταδιοδρομία από την πολωνική Ντέμπροβα. Έκανε σπουδαίες εμφανίσεις εκεί, έχοντας 18,8 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και αντικατέστησε στην ομάδα της Πάτρας τον Σαματζέι Τζόουνς, ο οποίος έχει μετακομίσει ήδη στη Βουλγαρία για την Σπαρτάκ Πλέβεν. 

Ιωνικός: Τέλος ο Χάμιλτον, σκέψεις για Παρκς και Σίμονς
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:42 - 15.01.2023

Ιωνικός: Τέλος ο Χάμιλτον, σκέψεις για Παρκς και Σίμονς

Η ομάδα της Νίκαιας έχει πολλά στο… κεφάλι της, αλλά δύο από αυτά έχουν να κάνουν με τις επιδόσεις των Αμερικανών παικτών της. Ο Ντάνιελ Χάμιλτον αποχωρεί και δεν αποκλείεται το ίδιο να συμβεί και με τον Τέρελ Παρκς ή (και) τον Ρεϊσόν Σίμονς.

Ο κόουτς Νίκος Βετούλας υπολογίζει τον Βερτζ κόντρα στον Ολυμπιακό για το ματς της 12ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, αν και ο παίκτης βρίσκεται λίγα εικοσιτετράωρα μαζί με την ομάδα. 

Επιπλέον, σύντομα θα αποκτηθεί ένας ακόμα παίκτης. Αυτός που θα «καθίσει» στη θέση που βρισκόταν μέχρι πρόσφατα ο Σεσίλ Ουίλιαμς, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στη Τουρκία με την Μανίσα.

Tags: