Ιωνικός: Τέλος ο Χάμιλτον, σκέψεις για Παρκς και Σίμονς
i

Τέρελ Παρκς / © Intime

Ιωνικός: Τέλος ο Χάμιλτον, σκέψεις για Παρκς και Σίμονς

Πάρης Τσελεπίδης • 13:42 - 15.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Η ομάδα της Νίκαιας έχει πολλά στο… κεφάλι της, αλλά δύο από αυτά έχουν να κάνουν με τις επιδόσεις των Αμερικανών παικτών της. Ο Ντάνιελ Χάμιλτον αποχωρεί και δεν αποκλείεται το ίδιο να συμβεί και με τον Τέρελ Παρκς ή (και) τον Ρεϊσόν Σίμονς.

Στον Ιωνικό τις τελευταίες ώρες υπάρχει μια κάποια αναστωση. Όχι μόνο για την ήττα από τον από τον Κολοσσό και τη τεράστια διαφορά των 41 πόντων, αλλά για την γενικότερη κατάσταση. Κατ’ αρχάς η εμφάνιση της ομάδας ήταν απογοητευτική, αυτό είναι το πρώτο δεδομένο, αλλά όχι το μόνο. 

Προέκυψε και η απόφαση της ΕΟΚ να καταθέσει στον Αθλητικό Εισαγγελέα φάκελο του συγκεκριμένου αγώνα με στοιχεία υπό διερεύνηση για την ακεραιότητα της αναμέτρησης με τους Ροδίτες και το ενδεχόμενο… χειραγώγησης. 

Για αυτή τη συνθήκη οι αρμόδιες αρχές θα συνεδριάσουν το πρωί της Δευτέρας (16/1) και θα έχουμε εξελίξεις και αποφάσεις. 

Προς το παρόν, μένοντας στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα της Νίκαιας έχει αρκετούς προβληματισμούς. Ένας από αυτούς… απομακρύνεται και αφορά τον Ντάνιελ Χάμιλτον. Ο 27χρονος Αμερικανός φόργουορντ αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, που ήδη αναζητά τον αντικαταστάτη του. 

Επιπλέον, σκέψεις υπάρχουν και για το μέλλον των Τέρελ Παρκς και Ρεϊσόν Σίμονς. O Παρκς έχει 7,1 πόντους στην Basket League και δεν έχει ικανοποιήσει με την παρουσία του. Το ίδιο και ο  Σίμονς με τους 5,8 πόντους σε 22+ λεπτά ανά αγώνα. Και οι δύο δεν έχουν ικανοποιήσει με την απόδοσή τους. Έτσι μετά τον Χάμιλτον δεν αποκλείεται να έχουμε κι άλλες αποχωρήσεις. 

Tags: