Ο Κολοσσός θέλει «να πέσει άπλετο φως χωρίς καθυστερήσεις»
i

© Intime

Ο Κολοσσός θέλει «να πέσει άπλετο φως χωρίς καθυστερήσεις»

Sportal newsroom 14:58 - 15.01.2023 / Ανανεώθηκε: 14:58 - 15.01.2023

Η υπόθεση διερεύνησης του αγώνα της ομάδας από τη Ρόδο κόντρα στον Ιωνικό θα φθάσει μέχρι τον Αθλητικό Εισαγγελέα και ο Κολοσσός «θα είναι σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια», όπως ανακοίνωσε.

Ο Κολοσσός, αφού ενημερώθηκε για την απόφαση της ΕΟΚ να στείλει φάκελο στον Αθλητικό Εισαγγελέα και στις αρμόδιες αρχές για τον αγώνα του Σαββάτου (14/1) κόντρα στον Ιωνικό ξεκαθάρισε με ανακοίνωσή του και με αφορμή τα όσα λέγονται και γράφονται πως επιθυμεί «να πέσει -χωρίς μισόλογα και καθυστερήσεις- άπλετο φως παντού». 

H EOK στέλνει φάκελο του αγώνα Κολοσσός-Ιωνικός στον Αθλητικό Εισαγγελέα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:20 - 14.01.2023

H EOK στέλνει φάκελο του αγώνα Κολοσσός-Ιωνικός στον Αθλητικό Εισαγγελέα

Η Ομοσπονδία αποφάσισε να καταθέσει εγγράφως στοιχεία του συγκεκριμένου αγώνα της 12ης αγωνιστικής της Basket League και η πρώτη δουλειά του εισαγγελέα το πρωί της Δευτέρας (16/1) θα είναι η διερεύνησή του.

Κι αυτό γιατί όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας από τη Ρόδο «ο Κολοσσός σεβόμενος την ιστορία του, σεβόμενος τις αθλητικές αρχές, τις αξίες και τα αθλητικά ιδεώδη που πρεσβεύει από την πρώτη μέρα της ίδρυσής του, θα είναι σύμμαχος με κάθε κίνηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, του ΕΣΑΚΕ και οποιουδήποτε άλλου φορέα, με σκοπό το καλό του αθλήματος και της Basket League». 

Tags: