Ο Άρης ψάχνει έναν πιτσιρικά που πήγε στο αεροδρόμιο με πατερίτσες: «Εσένα μικρέ σε θέλουμε στο γήπεδο»

Ο Άρης ψάχνει έναν πιτσιρικά που πήγε στο αεροδρόμιο με πατερίτσες: «Εσένα μικρέ σε θέλουμε στο γήπεδο»

Νίκος Καλαμπάκας 18:13 - 06.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:13 - 06.02.2024

Επική ανακοίνωση του Άρη που ψάχνει έναν μικρό φίλο της ομάδας που είχε πάει στο αεροδρόμιο με πατερίτσες προκειμένου να αποθεώσει την ομάδα μετά τη νίκη της στο ΟΑΚΑ.

Ο Άρης έκανε φοβερό ματς στο ΟΑΚΑ και πανηγύρισε τη νίκη στην έδρα του Παναθηναϊκού για τη 17η αγωνιστική της Basket League, σε μια βραδιά που οι φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης επεφύλαξαν φοβερή υποδοχή στους παίκτες του Κατσρίτη.

Η αποστολή των κιτρινόμαυρων γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της που περίμεναν στο αεροδρόμιο του παίκτες του Καστρίτη προκειμένου να μοιραστούν τη χαρά τους για τη νίκη στην έδρα του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού AKTOR.

Εκεί ήταν και ένας πιτσιρικάς που βρέθηκε μαζί με τους υπόλοιπους οπαδούς προκειμένου να δει από κοντά τα ινδάλματά του. Ο ίδιος πήγε μάλιστα στο αεροδρόμιο με πατερίτσες, γεγονός που κίνησε το ενδιαφέρον της ΚΑΕ η οποία με μήνυμά της ανακοίνωσε ότι τον... ψάχνει:

«Χθες η κάμερα ενός απλού οπαδού του ΑΡΗ Midea, «τσάκωσε» αυτόν τον απίθανο πιτσιρίκο που πήγε να πανηγυρίσει με τους υπόλοιπους στο αεροδρόμιο με…. πατερίτσες!

Εσένα μικρέ σε θέλουμε αύριο στο γήπεδο!

Διαδώστε το, βρείτε τον και αύριο, στον αγώνα με την Τρέντο, θα είναι μέσα στο «Nick Galis Hall» και μάλιστα ακριβώς 27 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, θα βρίσκεται μπροστά στην Αψίδα Εισόδου της ομάδας για να δώσει το πρώτο High-Five της βραδιάς!

Κοινοποιήστε ελεύθερα και περιμένουμε σε dm τα νέα!», αναφέρουν οι κιτρινόμαυροι στην ανάρτησή τους στα social media.