Ο Αταμάν και το... καρφί για τον αντικαταστάτη του στην Εφές: «Αυτό με ενόχλησε»

Εργκίν Αταμάν

i

© Intime

Ο Αταμάν και το... καρφί για τον αντικαταστάτη του στην Εφές: «Αυτό με ενόχλησε»

Sportal newsroom 12:18 - 17.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:20 - 17.10.2023

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τον αντικαταστάτη του στην Αναντολού Εφές, Ερντέμ Τσαν και αποκάλυψε ποια ήταν η κίνηση που τον ενόχλησε πιο πολύ το τελευταίο διάστημα.

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που δεν κρύβει τα λόγια του αυτός είναι ο Εργκίν Αταμάν. Ουδέποτε το έκανε και δεν έχει διστάσει ποτέ να μιλήσει ανοιχτά είτε για πράγματα που τον πειράζουν, είτε για όσα τον ενοχλούν.

Αυτό έκανε και στη συνέντευξη που παραχώρησε στο NTV Spor της Τουρκίας, στο περιθώριο της επιστροφής του στην χώρα για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Στη συνέντευξη αυτή έφερε στο προσκήνιο τον αντικαταστάτη του στην Αναντολού Εφές, Ερντέμ Τσαν.

Ο Αταμάν μιλώντας για τον Τούρκο κόουτς, αναφέρθηκε στο ξεκίνημα στην ατάκα του νέου κόουτς των πρωταθλητών Τουρκίας για τον παραλληλισμό μαζί του. «Ο Ερντέμ Τσαν είναι ένας νέος προπονητής. Μπορεί να γίνει πολύ επιτυχημένος. Θα ήταν όμως καλύτερα, αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός με τα λόγια του. Καταλαβαίνω πως αυτό που είπε ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής. Κάποιες φορές "συλλαμβανόμαστε" να λέμε κάτι. Αυτό έγινε και μ' εκείνον. Μετά με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι έγινε παρεξήγηση. Του είπα να κοιτάει τη δουλειά του, αλλά να ξέρει πως είναι σε έναν εκ των μεγαλύτερων συλλόγων της Ευρώπης».

Όσο για το τι τον ενόχλησε στον Τσαν ήταν ξεκάθαρος. «Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν όταν φίλησε το χέρι του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ως άνθρωπος που έχει περάσει από την Αναντολού Εφές, εξεπλάγην. Φυσικά υπάρχει απόλυτος σεβασμός. Τον ίδιο σεβασμό έχω για τον Αϊτίν Ορς (σ.σ.: πρώην προπονητής της Εφές Πίλσεν και της Φενέρμπαχτσε), αλλά δεν θα φιλούσα το χέρι του μπροστά σε κόσμο. Θα τον αγκάλιαζα φυσικά. Ο Ερντέμ Τσαν είναι ένας αξιοσέβαστος προπονητής, αλλά μπορώ να πω ότι αυτό με ενόχλησε, γιατί πάνω απ όλα υπάρχει ανταγωνισμός».