Ο Βούισιτς στο club των Euroleague Legends
i

O Νίκολα Βούισιτς με τη φανέλα του Ολυμπιακού / © Intime

Ο Βούισιτς στο club των Euroleague Legends

Sportal newsroom 17:58 - 05.12.2022 / Ανανεώθηκε: 13:50 - 08.02.2023

Ο Κροάτης σέντερ ετοιμάζεται να βάλει το όνομά του δίπλα στους θρύλους της διοργάνωσης.

Ο 11ος παίκτης που θα φέρει τον τιμητικό τίτλο των Euroleague Legends ετοιμάζεται να γίνει ο Νίκολα Βούισιτς!

Είναι ένας από τους κορυφαίους σέντερ που πάτησαν ποτέ τα παρκέ της Ευρωλίγκας και πλέον ετοιμάζεται να μπει στο κλειστό κλαμπ των «θρύλων» της διοργάνωσης. 

Θοδωρής Παπαλουκάς, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Ραμούνας Σισκάουσκας, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Δημήτρης Διαμαντίδης, Μιρσάντ Τουρκσάν, Φελίπε Ρέγιες, Βασίλης Σπανούλης, Ντούσαν Ίβκοβιτς Σιμόν Μιζράχι και από την Πέμπτη 8/12, Νίκολα Βούισιτς.

Ο Κροάτης σέντερ που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Euroleague για 11 σεζόν φορώντας τις φανέλες των Βιλερμπάν, Μακάμπι, Ολυμπιακού και Εφές θα τιμηθεί την προσεχή Πέμπτη, 8/12 στον αγώνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη Βαλένθια και το όνομά του θα φιγουράρει δίπλα σε αυτούς που εκτόξευαν τις μετοχές της διοργάνωσης με την παρουσία τους.

Ο Βούισιτς αφού σταμάτησε την καριέρα του ανέλαβε χρέη τζένεραλ μάνατζερ στη Μακάμπι, ομάδα στην οποία αγαπήθηκε όσο κανείς και όπως ο ίδιος είχε δηλώσει στο παρελθόν ευθύνεται για το γεγονός ότι η καρδιά του είναι κίτρινη!

Ο Βούισιτς αγωνίστηκε και στη χώρα μας με τη φανέλα του Ολυμπιακού τις σεζόν 2008-2009 και 2009-2010! Με τους ερυθρόλευκους είχε αγωνιστεί και σε Final Four το 2010, όταν οι «ερυθρόλευκοι» απέκλεισαν την Παρτιζάν στον ημιτελικό αλλά ηττήθηκαν στον τελικό από την Μπαρτσελόνα.