Ο Ετόρε Μεσίνα θα καθοδηγήσει την Αρμάνι Μιλάνο και την επόμενη σεζόν

Ετόρε Μεσίνα

i

© Intime

Ο Ετόρε Μεσίνα θα καθοδηγήσει την Αρμάνι Μιλάνο και την επόμενη σεζόν

Γιώργος Γαβριλάκης 11:26 - 21.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 21.04.2023

O τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας του Μιλάνου, Χρήστος Σταυρόπουλος, ενημέρωσε πως η ομάδα του Αρμάνι δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο αντικατάστασης του 63χρονου Ιταλού τεχνικού, Ετόρε Μεσίνα.

Η Αρμάνι Μιλάνο πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές την τρέχουσα σεζόν. Η αποτυχία της στην Euroleague άφησε μία πικρή γεύση, αλλά αυτή χρεώθηκε στην... ατυχία. Όχι στον προπονητή. Οι συνεχόμενοι και σοβαροί τραυματισμοί εξέθεσαν σε αγωνιστικό επίπεδο τον ιταλικό σύλλογο που ετοιμάζει ήδη τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν, σκεπτόμενοι τον τρόπο με τον οποίο θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικοί. 

Σε αυτή τους τη διαδρομή όλες τις αγωνιστικές λεπτομέρειες θα τις αποφασίσει και πάλι ο Ετόρε Μεσίνα. Ο 63χρονος Ιταλός προπονητής, δεν έχει απλώς την εκτίμηση και τον σεβασμό της ομάδας. Θεωρούν πως μόνο αυτός μπορεί να διαχειριστεί τις απαιτήσεις και ενημέρωσαν πως αυτός θα είναι ο προπονητής της ομάδας και τη νέα σεζόν. 

Το play in τουρνουά που πρότεινε ο Ιτούδης στην Euroleague, αύξησε κατά 5% τη θεαματικότητα στο ΝΒΑ
NBA

12:54 - 19.04.2023

Το play in τουρνουά που πρότεινε ο Ιτούδης στην Euroleague, αύξησε κατά 5% τη θεαματικότητα στο ΝΒΑ

Ο Δημήτρης Ιτούδης έχει σημειώσει ένα... πρόβλημα στη διαδικασία πρόκρισης των ομάδων στα play offs της Euroleague και έδειξε τον δρόμο μέσω του ΝΒΑ που φέτος είδε σημαντική αύξηση του ενδιαφέροντος μέσα από το play in tournament που έχει καθιερώσει.

Ο Μεσίνα, ο οποίος εγκατέλειψε το ΝΒΑ για να επιστρέψει στην πατρίδα του και να αναλάβει την Αρμάνι Μιλάνο, τα προηγούμενα πέντε χρόνια είχε εργαστεί στους Σαν Αντόνιο Σπερς στο πλευρό του Γκρεγκ Πόποβιτς, ενώ έχει κατακτήσει τέσσερις φορές την Euroleague: Το 1998 και το 2001 με τη Βίρτους Μπολόνια, το 2006 και το 2008 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Το συμβόλαιό του εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Χρήστος Σταυρόπουλος, εξήγησε πως «ο Ετόρε θα είναι ο προπονητής μας και τη νέα χρονιά». Γι' αυτό δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία, όπως καμία αμφιβολία δεν υπάρχει για το γεγονός ότι το Μιλάνο θέλει να κρατήσει στην πόλη και τον Σαμπάζ Νέιπιερ. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού πριν καταλήξει στον ιταλικό Βορρά, έκανε σπουδαίες εμφανίσεις και έδειξε πως μπορεί πάνω του να στηριχθεί η ομάδα και ο κόουτς Μεσίνα.