O Φρανκ Καμίνσκι στο Sportal: «Είμαι έτοιμος για τη μονομαχία με τον Μιλουτίνοφ» (vid)
i

© 2023 EuroLeague Basketball

O Φρανκ Καμίνσκι στο Sportal: «Είμαι έτοιμος για τη μονομαχία με τον Μιλουτίνοφ» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:43 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:10 - 19.10.2023

H Παρτίζαν βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και το βράδυ (19/10, 21:15, Νovasport Prime) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ο Φρανκ Καμίνσκι μίλησε στην κάμερα του sportal.rs λίγο πριν αναχωρήσει από το Βελιγράδι και σημείωσε πως «είμαι ενθουσιασμένος και έτοιμος για το match up με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ».

Ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα της σεζόν, λόγω των τραυματιών του κυρίως και μιας και έχει επιστρέψει πλέον ο Μουσταφά Φαλ, εστιάζει -θέλοντας και μη- μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού του κοντά στο καλάθι. Εκεί, που τοποθετείται κατά βάση ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος έχει ξεκινήσει πολύ παραγωγικά τη σεζόν. Ο Γάλλος αρχίζει να ανεβάζει... στροφές δίπλα του, αλλά ακόμα δεν είναι στην επιθυμητή κατάσταση, άρα ο Σέρβος παραμένει σε πρώτο πλάνο και μάλιστα σε très gros. 

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς προετοιμάζονταw την Παρτίζαν για την κόντρα στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της EuroLeague και γνωρίζοντας καλά τις αγωνιστικές αρετές του συμπατριώτη του έχει εξηγήσει στους παίκτες του τι πρέπει να κάνουν και κυρίως τι πρέπει να αποφύγουν να κάνουν. 

Θεωρητικά τουλάχιστον και βάσει σωματοδομής ο ρόλος του Φρανκ Καμίσνκι αναμένεται να αναβαθμιστεί για το match up με τον Μιλουτίνοφ. Ο 30χρονος Αμερικανός σέντερ με μπόι στα 213 εκατοστά φαίνεται καλά πληροφορημένος για τον προσωπικό του αντίπαλο. Άλλωστε στην κάμερα του Sportal.rs δήλωσε πως «είναι πολύ καλός παίκτης, είναι ψηλός και δυνατός»

Eπίσης, σημείωσε πως «ξέρει να παίζει το παιχνίδι» και πως «προσωπικά είμαι έτοιμος και ενθουσιασμένος με αυτή τη μονομαχία και συνολικά ως ομάδα έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είμαστε έτοιμοι».

Ανησυχία στην Αθήνα: Οι ισραηλινές ομάδες σκέφτονται να «μετακομίσουν» στην Ελλάδα
EUROLEAGUE

09:46 - 19.10.2023

Ανησυχία στην Αθήνα: Οι ισραηλινές ομάδες σκέφτονται να «μετακομίσουν» στην Ελλάδα

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αγωνίζεται στην EuroLeague, η συμπολίτισσα Χάποελ στο EuroCup και η Χάποελ Χολόν με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ εμφανίζονται στο BCL. Καμία από τις τέσσερις ομάδες δεν μπορεί να αγωνιστεί εντός των συνόρων, λόγω της πολεμικής σύρραξης και η Αθήνα, η Λευκωσία και το Βελιγράδι βρίσκονται στο πλάνο τους για να γίνουν οι έδρες τους στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Αυτό που ως Παρτίζαν πάντως, πρέπει να κάνουν είναι «να κρατήσουμε τα θετικά από το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα, να μελετήσουμε αυτά που δεν κάναμε σωστά και χάσαμε το παιχνίδι και να προχωρήσουμε μπροστά». Εκεί δηλαδή, που τους περιμένει ο Ολυμπιακός, που όπως και η Παρτίζαν στην τέταρτη αγωνιστική θα ψάξει τη δεύτερη νίκη του στη διοργάνωση. 

Όλη η δράση της αγωνιστικής μετά το τέλος του Ολυμπιακός-Παρτίζαν στην εκπομπή Sportal Euroleague Show