Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο Sportal Euroleague Show: «Η ομάδα είναι πλήρης και δουλεύει πολύ καλά»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο Sportal Euroleague Show: «Η ομάδα είναι πλήρης και δουλεύει πολύ καλά»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:41 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:46 - 02.01.2024

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στο Sportal Euroleague Show και στάθηκε στα σημεία που έκριναν τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, ενώ εστίασε στον παράγοντα πίεση.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο 2024, φτάνοντας στη νίκη κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, σε ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης βγήκε μπροστά για την ομάδα του στα κρίσιμα σημεία και μίλησε για την εικόνα των Πειραιωτών, αλλά και τις κρίσιμες αποφάσεις στα τελευταία λεπτά, ενώ στάθηκε στο παιχνίδι κόντρα στην Μονακό, την ερχόμενη Πέμπτη (04/01).

Όσα είπε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο Sportal Euroleague Show:

Για τη νίκη κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο: «Καλή χρονιά με υγεία. Χρόνια πολλά στον Βασίλη Καββαδά για την γιορτή του. Η Αρμάνι Μιλάνο έβαλε κάποια δύσκολα σουτ σε άμυνα και εμείς δεν βρήκανε τον ρυθμό που θέλαμε από την τρίτη περίοδο. Η Αρμάνι γύρισε το παιχνίδι, αλλά ο Φαλ πήρε καταπληκτικές αποφάσεις και ο Ουίλιαμς Γκος έβαλε ένα δύσκολο σουτ».

Για τους στόχους που υπάρχουν: «Πάνω απ' όλα να έχουμε υγεία, να πραγματοποιούμε τους στόχους μας και εγώ να βοηθάω. Τώρα η ομάδα είναι πλήρης και δουλεύει πολύ καλά».

Για τον ανταγωνισμό μέσα στην ομάδα: «Ο υγιής ανταγωνισμός κάνει καλό αλλά δεν μπορεί ένας παίκτης να μπαίνει και να τα κάνει όλα τέλεια σε 5 λεπτά. Εγώ είμαι έτοιμος, νιώθω καλά και αυτό φαίνεται στο γήπεδο».

Για το πρόγραμμα: «Το πρόγραμμα ανέκαθεν ήταν δύσκολο. Όλα τα ματς στην Ευρωλίγκα είναι ανταγωνιστικά το επίπεδο είναι υψηλό. Έχουμε το ρόστερ, τις βάσεις, την καθημερινή δουλειά και την εμπειρία να ανταπεξέλθουμε στο κάθε ματς ξεχωριστά. Αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε και θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Για το αν σκέφτεται το μαρκάρισμα του Τζέιμς: «Η προσπάθεια δεν είναι ατομική, είναι ομαδική και πιστεύω να τα καταφέρουμε. Η ποιότητά του είναι μεγάλη. Το θέμα είναι να περιορίσουμε τα ατού της Μονακό».

Για το αν σκέφτεται το παιχνίδι του πρώτου γύρου και το πώς έκλεισε το παιχνίδι ο Τζέιμς στο Μονακό: «Αυτή είναι η ποιότητά του, ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις. Δεν είναι μόνο ο Τζέιμς. Θα πρέπει να διαχειριστούμε το παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη».

Για την πίεση: «Πίεση ανέκαθεν είχαμε. Πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι αυτή την πίεση. Εγώ δεν νιώθω την τόσο μεγάλη πίεση που ασκείται. Δεν με επηρεάζουν τόσο αυτά. Η Ευρωλίγκα είναι τόσο απαιτητική που υπάρχει η πίεση του αποτελέσματος. Γι αυτό είμαστε επαγγελματίες έχουμε μάθει να διαχειριζόμαστε καταστάσεις σε αυτό το επίπεδο».

Ολυμπιακός - Μιλάνο 79-74: Φαλ και Πίτερς «καθάρισαν» στο φινάλε - Sportal Euroleague Show

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!