Ο Γιόκιτς έκανε «ψηστήρι» στον Καμπάτσο για πάει στον Ερυθρό Αστέρα
i

Twitter / Denver Nuggets

Ο Γιόκιτς έκανε «ψηστήρι» στον Καμπάτσο για πάει στον Ερυθρό Αστέρα

Νίκος Καλαμπάκας 20:17 - 01.01.2023 / Ανανεώθηκε: 20:26 - 01.01.2023

Ο MVP του NBA μίλησε στη Σερβία για τον Φακούντο Καμπάτσο επισημαίνοντας ότι μέσω του Ερυθρού Αστέρα ο Αργεντινός μπορεί μια μέρα να επιστρέψει στο ΝΒΑ.

Οι Σέρβοι τις τελευταίες εβδομάδες ζουν σε ρυθμούς Αργεντινής, αφού η μεταγραφή του Φακούντο Καμπάτσο στον Ερυθρό Αστέρα έχει προκαλέσει παροξυσμό στους φίλους της ομάδας, που βλέπουν τη δυναμική του αγαπημένου τους συλλόγου να αυξάνεται διαρκώς. 

Ο νέος γκαρντ της ομάδας θα πρέπει να περιμένει ένα μήνα προτού συνεργαστεί με τον έτερο Αργεντίνο, Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος έχει τεθεί εκτός πλάνων για ένα μήνα μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα για την 16η αγωνιστική της Euroleague. 

Από την ημέρα που επέστρεψε στην Ευρώπη ο «Φάκου» συνηθίζει να μιλάει για τον Νίκολα Γιόκιτς, αφού οι δυό τους ήταν συμπαίκτες στους Νάγκετς. Τώρα ήρθε η σειρά του Σέρβου να αναφερθεί στον πρώην συμπαίκτη του και να αποκαλύψει ότι τον παρότρυνε να υπογράψει στην ομάδα της Σερβίας, αφού θεωρεί ότι μέσω αυτής μπορεί να επιστρέψει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου: 

«Πιστεύω ότι η καριέρα του Φακού στο ΝΒΑ έχει τελειώσει άδικα χωρίς να πρέπει. Νομίζω ότι αν πιάσει τα υψηλά του στάνταρ στον Ερυθρό Αστέρα, μια μέρα θα μπορέσει να επιστρέψει στο ΝΒΑ», είπε αρχικά ο σέντερ του Ντένβερ, για να συνεχίσει: 

«Κατά τη διάρκεια της μεταγραφής του στον Ερυθρό Αστέρα, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε πολλές φορές. Του είπα ότι η ομάδα ήταν το κατάλληλο μέρος για εκείνον, προκειμένου να κάνει όσα θέλει». 

Ο Φακούντο Καμπάτσο έχει υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα από τις 19/12/22 όμως στην Ευρωλίγκα δεν έχει κάνει ακόμα ντεμπούτο, αφού οι Σέρβοι είχαν ban και δεν μπορούσαν να δηλώσουν νέο παίκτη.