Ο Ίαν Χάμερ ετοιμάζεται για το Περιστέρι
i

Ίαν Χάμερ, Γαλατασαράι / © fiba.com

Ο Ίαν Χάμερ ετοιμάζεται για το Περιστέρι

Sportal newsroom 21:00 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 20:06 - 01.02.2023

O 33χρονος Αμερικανός φόργουορντ, Ίαν Χάμερ, δεν αγωνίστηκε κόντρα στην ΑΕΚ για το Basketball Champions League και εγκαταλείπει τη Γαλατάσαραϊ για να έρθει στο Περιστέρι.

Ο Ίαν Χάμερ ήταν στον πάγκο της Γαλατασαράι, αλλά δεν ίδρωσε τη φανέλα στην ήττα της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ. Της… τέως ομάδας του πιο σωστά, αφού ο 33χρονος Αμερικανός φόργουορντ ήταν η τελευταία φορά που αγωνίστηκε στην Τουρκία υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Πιστιώλη. Διότι, ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Περιστερίου. Αυτό θα είναι το δεύτερο πέρασμα του από τη χώρα μας, καθώς πρόπερσι (το 2021 δηλαδή) έπαιξε με τη φανέλα της ΑΕΚ. 

Στο Περιστέρι, σε αγωνιστικό επίπεδο, αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο μιας και από την ομάδα προσφάτως αποχώρησε ο Σακούρ Τζούστον και… ακόμα πιο πρόσφατα ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό

Ο κόουτς Βασίλης Σπανούλης έχει εδώ και μέρες ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του Χάμερ, ενώ ο ίδιος ο παίκτης έψαχνε μία καλή ευκαιρία για να φύγει από τη Γαλατάσαραϊ. Την βρήκε και ετοιμάζεται για την ελληνική Basket League.