Ο Κέμπα και ο Τζέιμς μαζί: Οι... Fantastic 4 της Μονακό σε πλήρη παράταξη (vid)

Λόιντ, Ουόκερ, Τζέιμς, Οκόμπο

Ο Κέμπα και ο Τζέιμς μαζί: Οι... Fantastic 4 της Μονακό σε πλήρη παράταξη (vid)

Χρήστος Τσάλτας 13:47 - 21.09.2023

Η Μονακό της νέας σεζόν μετράει αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της, με τους παίκτες του Σάσα Ομπράντοβιτς να έχουν την καθιερωμένη Media Day και τα αστέρα τους 4 περιφερειακούς της ομάδας, Μάικ Τζέιμς, Κέμπα Ουόκερ, Τζόρνταν Λόιντ και Ελί Οκόμπο να φωτογραφίζονται μαζί.

Η σεζόν που έρχεται έχει πολλές απαιτήσεις για την Μονακό. Η ομάδα του Μοντε Κάρλο έχει θέσει τον πήχη πολύ ψηλά για τη νέα σεζόν, θέλοντας το κάτι παραπάνω συγκριτικά με πέρυσι, που έφτασε στο πρώτο Final 4 της ιστορίας της. Φέτος ο στόχος είναι ο τίτλος, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα με τη μεταγραφή-βόμβα του Κέμπα Ουόκερ.

Ο πολύπειρος NBAer έπειτα από χρόνια πορείας και μεγάλες στιγμές με Χόρνετς και Σέλτικς ετοιμάζεται για την πρώτη σεζόν της καριέρας του στην Ευρώπη και μάλιστα στο κορυφαίο επίπεδο, στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Έχοντας συμπαίκτες όπως ο Μάικ Τζέιμς, ο Ελί Οκόμπο, ο Τζόρνταν Λόιντ, ο Ντόντα Χολ.

Κέμπα Ουόκερ © Monaco Twitter

Η Μονακό πραγματοποίησε την ετήσια Media Day για τη νέα σεζόν και τα αστέρια της ομάδας του Σάσα Ομπράντοβιτς βρέθηκαν σε πλήρη παράταξη. Ιδίως οι περιφερειακοί της ομάδας, οι οποίοι αναμένεται να ξεχωρίσουν φέτος, είχαν την τιμητική τους.

Για πρώτη φορά οι Κέμπα Ουόκερ, Μάικ Τζέιμς, Τζόρνταν Λόιντ, Ελί Οκόμπο βρέθηκαν μαζί και όπως ήταν φυσικό όλα τα βλέμματα ήταν πάνω τους, με τους 3 Αμερικανούς και τον 1 Γάλλο γκαρντ να διασκεδάζουν και να απολαμβάνουν τις στιγμές κατά τη διάρκεια της Media Day.