Ο Κέμπα Ουόκερ ξεκίνησε προπονήσεις με τη Μονακό

Κέμπα Ουόκερ

i

© Monaco Twitter

Ο Κέμπα Ουόκερ ξεκίνησε προπονήσεις με τη Μονακό

Νίκος Καλαμπάκας 18:26 - 12.10.2023

Ευχάριστα νέα για τους φίλους της Euroleague από το Μονακό, αφού η ομάδα του Πριγκιπάτου ανακοίνωσε ότι ο Κέμπα Ουόκερ έχει μπει σε ρυθμούς προπονήσεων!

Ο μεγάλος σταρ της Μονακό και μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές της φετινής ofseason στην Euroleague, Κέμπα Ουόκερ, μπήκε ξανά σε ρυθμούς προπονήσεων.

Η Μονακό ενημέρωσε με αναρτήσεις στα social media της ότι ο νέος της γκαρντ μπήκε σε ρυθμούς προπονήσεων, επισημαίνοντας ότι σύντομα θα είναι έτοιμος να κάνει και το επίσημο ντεμπούτο του.

Όλη η Ευρώπη περιμένει με αγωνία να δει τον τέσσερις φορές All star του ΝΒΑ να αγωνίζεται στα παρκέ της Euroleague και ο Ουόκερ σύντομα θα τους κάνει τη... χάρη, αφού σύμφωνα με την ομάδα του το ντεμπούτο του δεν θα αργήσει να γίνει.

Ο ίδιος αναδείχθηκε πρωταθλητής το 2011 στο NCAA, ήταν μέλος της 3ης ομάδας του ΝΒΑ το 2019 και σε 750 αγώνες του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη έχει μέσο όρο 19.3 πόντους, 5.3 ασίστ, ενώ ήταν και μέλος της Team USA το 2019.

Ήταν εκτός αγώνων για αρκετό καιρό αφού την περσινή σεζόν έπαξε μόλις σε 9 αγώνες, ενώ ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης προκειμένου να μπορέσει να βρει ξανά τον ρυθμό του και να μπει στους αγώνες.

Λίγη υπομονή ακόμα λοιπόν. Ο Κέμπα Ουόκερ επιστρέφει και υπόσχεται να κάνει τις Πέμπτες και τις Παρασκευές μας ακόμα πιο συναρπαστικές...