Αμφίβολος ο Παπανικολάου με τη Σερβία!
i

©InTime

Αμφίβολος ο Παπανικολάου με τη Σερβία!

Γιάννης Πάλλας 19:32 - 07.08.2023

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα (7/8) λόγω μυϊκού σπασμού στη οσφυική μοίρα και πιθανότατα θα μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους

Εκτός προπόνησης έμεινε τη Δευτέρα (7/8) ο Κώστας Παπανικολάου, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο πρώτο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας στο τουρνουά «Ακρόπολις» την Τρίτη (8/8, 19:45) με τη Σερβία!

Ο αρχηγός της «επίσημης αγαπημένης» δεν γυμνάστηκε λόγω ενός μυϊκού σπασμού στην οσφυική μοίρα και υποβλήθηκε σε θεραπεία. Δεν είναι κάτι που εμπνέει ανησυχία, αλλά είναι πολύ πιθανό για προληπτικούς και μόνο λόγους να μην αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά «Ακρόπολις» με τη Σερβία.

Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν προτίθεται να ρισκάρει τη συμμετοχή του Παπανικολάου και θα αποφασίσει σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο.

Από κει και πέρα, τα τεστ στο τουρνουά «Ακρόπολις» με τη Σερβία και την Ιταλία θα βοηθήσουν την Εθνική ομάδα να «δέσει» ακόμη πιο πολύ και να αποκτήσει μεγαλύτερη ομοιογένεια.

Η πιεστική άμυνα, η σκληράδα στο παιχνίδι και οι λύσεις απέναντι σε άμυνα ζώνη ενδεχομένως να βοηθήσουν για περαιτέρω συμπεράσματα τον ομοσπονδιακό προπονητή.

Όσον αφορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αναμένεται η τελική απόφαση για την συμμετοχή του ή όχι στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο μέσα στα επόμενα 24ωρα. Ο «Greek Freak» κάνει την προσπάθεια του, αλλά όσο προχωράνε οι ημέρες και τα παιχνίδια τόσο απομακρύνεται κάθε πιθανότητα που έχει απομείνει για να προλάβει.