Ο ΛεΜπρόν είχε πει στους γιους του ότι θα κάνει το ρεκόρ! (vid)
i

Οικογένεια Τζέιμς / @ photo by Harry How / Getty Images / Ideal Images

Ο ΛεΜπρόν είχε πει στους γιους του ότι θα κάνει το ρεκόρ! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:49 - 08.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:19 - 08.02.2023

Λίγο πριν το τζάμπολ ο ΛεΜπρόν είχε ενημερώσει τον Μπρόνι και τον Μπράις για το τι πρόκειται να δουν με τα μάτια τους. Το πρωί της Τετάρτης (8/2) ολόκληρη η φαμίλια Τζέιμς στάθηκε δίπλα του σε μία μεγάλη στιγμή, με ένα αξεπέραστο ρεκόρ.

Αφού πρωτά υποσχέθηκε στους δυο του γιους το μεγάλο ρεκόρ, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε τους υπολογισμούς του. Χρειαζόταν 36 πόντους, δηλαδή εννέα σε κάθε περίοδο. Το μεγάλο του τέκνο ο Μπρόνι, μαζί με τον μικρό του αδελφό Μπράις κάθονταν στην πρώτη σειρά του Staples Center. Πίσω από τη μπασκέτα. Λίγο πριν το τζάμπολ είχαν μία μικρή συνομιλία με τον πατέρα τους και από το ύφος και τα λεγόμενά του κατάλαβαν τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Λίγη ώρα αργότερα και ενώ ολοκληρωνόταν η τρίτη περίοδος της αναμέτρησης των Λέικερς με τους Θάντερ, ο ΛεΜπρόν πήρε τη μπάλα στο high post και με τον Κένριχ Ουίλιαμς προσωπικό του αντίπαλο ευστόχησε, φθάνοντας τους 38 πόντους στον αγώνα και τους 38.388 στο σύνολο. 

Εκείνη τη στιγμή προσπέρασε τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ και ο Μπρόνι με τον Μπράις… πίστευαν στα μάτια τους, αλλά ήθελαν να απαθανατίσουν την στιγμή. Με τα τηλέφωνα στα χέρια τους, προσπαθήσουν να συγκρατήσουν την κάμερα του κινητούς τους μαζί με τα συναισθήματά τους. Δεν ήταν εύκολο!

Ακολούθως το ματς διεκόπη για μια μικρή τελετή στο κέντρο του Staples Center, αφιερωμένη στο νέο πρώτο σκόρερ της ιστορίας. Οι δύο γιοι, μαζί φυσικά με τη μικρή τους αδελφή Ζούρι Τζέιμς, την σύζυγο Σαβάνα Τζέιμς και τη μάνα Γκόρια Τζέιμς μπήκαν στο γήπεδο για να ασπαστούν την… κολώνα της οικογενείας τους.