Ο Λεσόρ διέλυσε την στατιστική, όμως «τα εύσημα πάνε στους συμπαίκτες μου»

Ο Λεσόρ διέλυσε την στατιστική, όμως «τα εύσημα πάνε στους συμπαίκτες μου»

Ηλίας Λαλιώτης 23:41 - 27.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:43 - 27.10.2023

Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε για την μεγάλη του εμφάνισή του απέναντι του απέναντι στην Μπασκόνια, με τον Γάλλο όμως να στέκεται στους συμπαίκτες του και στον τρόπο με τον οποίο τον βρήκαν στο παρκέ, ενώ αποθέωσε και τον Ντίνο Μήτογλου.

Ο Ματίας Λεσόρ σταμάτησε στους 23 πόντους, έχοντας 8/16 εντός παιδιάς, 7/8 βολές, 14 ριμπάουντ και 2 μπλοκ, με τον Γάλλο να είναι με διαφορά ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού απέναντι στην Μπασκόνια. Παρόλα αυτά, το πρώτο πράγμα που έκανε μετά το τέλος του αγώνα ήταν να μιλήσει για τους συμπαίκτες του, αποδίδοντάς τους τα εύσημα για τις πάσες τους. 

Παράλληλα ο σέντερ του Παναθηναϊκού αποθέωσε και τον Ντίνο Μήτογλου, ο οποίος ήταν επίσης εξαιρετικός και αποτέλεσε τον καλύτερο συμπαραστάτη για τον Γάλλο. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ματίας Λεσόρ στην κάμερα της Euroleague:

🏀Sportal Euroleague Show: Λεσόρ και Μήτογλου «καθάρισαν» την Μπασκόνια και τώρα... ΣΕΦ για τον Παναθηναϊκό
SPORTAL ORIGINALS

23:10 - 27.10.2023

🏀Sportal Euroleague Show: Λεσόρ και Μήτογλου «καθάρισαν» την Μπασκόνια και τώρα... ΣΕΦ για τον Παναθηναϊκό

Με κυρίαρχο των αιθέρων τον Λεσόρ και καταπληκτικό Μήτογλου, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 95-81 της Μπασκόνια. Η Χριστίνα Βραχάλη από το στούντιο και οι Κώστας Σωτηρίου, Ηλίας Λαλιώτης από το ΟΑΚΑ, μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ από τα αποδυτήρια, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και φυσικά όλο τον απόηχο της αναμέτρησης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στη διοργάνωση. Καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής, ο Κώστας Μέξας.

«Τα εύσημα πάνε στους συμπαίκτες μου. Με βρήκαν καλά σήμερα. Είχαν πολλές απουσίες και προσπαθήσαμε να το εκμεταλλευτούμε. Ήταν μεγάλη ευκαιρία και τα καταφέραμε.

Χαίρομαι για τον Μήτογλου. Δουλεύει πολύ και μας έλειψε πολύ. Δεν είναι σε φόρμα ακόμα, όμως μας βοήθησε τρομερά σήμερα».