Ο Λούκα Ντόντσιτς και η μητέρα του έλυσαν τις δικαστικές τους διαφορές
i

Λούκα Ντόντσιτς / © Intime

Ο Λούκα Ντόντσιτς και η μητέρα του έλυσαν τις δικαστικές τους διαφορές

Sportal newsroom 18:45 - 09.12.2022 / Ανανεώθηκε: 18:49 - 09.12.2022

Στο τέλος της φτάνει η δικαστική διαμάχη του Λούκα Ντόντσιτς με τη μητέρα του για τα πνευματικά δικαιώματα του σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς.

Το νομικό δράμα ανάμεσα στον Λούκα Ντόντσιτς και τη μητέρα του, Μύριαμ Ποτέρμπι φτάνει στο τέλος του, έπειτα από τεράστια «μάχη» των δύο πλευρών.

Ο σούπερσταρ των Ντάλας προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο για τα πνευματικά δικαιώματά του, όμως η μητέρα του δεν το επέτρεπε και κινήθηκε δικαστικά.

Οι Μάβερικς πέρασαν από το Ντένβερ με μαγικό Ντόντσιτς, απίθανος Μίτσελ «διέλυσε» τους Λέικερς (vids)
NBA

09:33 - 07.12.2022

Οι Μάβερικς πέρασαν από το Ντένβερ με μαγικό Ντόντσιτς, απίθανος Μίτσελ «διέλυσε» τους Λέικερς (vids)

Ο Λούκα Ντόντσιτς με το 52ο triple double του οδήγησε τους Ντάλας Μάβερικς στο «διπλό» (115-116) κόντρα στους Νάγκετς. Φανταστικός ο Ντόνοβαν Μίτσελ με 43 πόντους «κατάπιε» τους Λέικερς.

Όλα ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο όταν ο Λούκα μήνυσε τη μητέρα του ισχυριζόμενος ότι καθώς μεγάλωνε ως παίκτης και γινόταν πολύ πιο διάσημος σταρ, έπρεπε να ελέγχει τα πάντα σχετικά με αυτόν, συμπεριλαμβανομένου και του trademark του. Η μητέρα του, ωστόσο, δεν φαινόταν τόσο πρόθυμη να τα παρατήσει.

«Έχω πολλά να περιμένω καθώς συνεχίζω να εξελίσσομαι ως παίκτης και ως άνθρωπος και είναι σημαντικό για μένα να ελέγχω τη δική μου επωνυμία», είπε ο Ντόντσιτς σε δήλωση στο The Stein Line.

Ο Λούκα συναίνεσε να καταχωρίσει το "LUKA DONCIC 7" και η επίσημη καταχώρηση έγινε το 2020, αλλά όταν ο παίκτης αποφάσισε ότι ήθελε να κατοχυρώσει αυτό το εμπορικό σήμα στις ΗΠΑ, άρχισαν τα προβλήματα.

Μετά από μερικούς μήνες, ο Σλοβένος σούπερ σταρ βρίσκει επιτέλους ηρεμία σε αυτό, καθώς φέρεται να τελείωσε τον καβγά με τη μητέρα του. Μια αναφορά του Law360 ισχυρίζεται ότι ο δικαστικός αγώνας τελείωσε για τον Λούκα.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές όλες οι λεπτομέρειες της υπόθεσης, όμως είναι αισιόδοξο το γεγονός ότι ο σταρ των Ντάλας δεν θα έχει πλέον νομικές υποθέσεις να τον απασχολούν. Ο Σλοβένος πλέον μπορεί να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο μπάσκετ και να συνεχίζει να δίνει τις παραστάσεις του στον μαγικό κόσμο του NBA.