Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης δεν θα ενισχύσει τον Ιωνικό στον «τελικό» με την Καρδίτσα

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης

i

©InTime

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης δεν θα ενισχύσει τον Ιωνικό στον «τελικό» με την Καρδίτσα

Νίκος Καλαμπάκας 17:42 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:47 - 03.04.2023

Ο έμπειρος σέντερ ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιστρέψει στον Ιωνικό για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στην Καρδίτσα.

Χωρίς τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη θα αγωνιστεί ο Ιωνικός στον «τελικό» με την Καρδίτσα, αφού ο έμπειρος σέντερ έκανε γνωστό ότι δεν θα βρίσκεται με την ομάδα του.

Με Μάιερς και Μπαρτ ο Ιωνικός κόντρα στην Καρδίτσα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:48 - 03.04.2023

Με Μάιερς και Μπαρτ ο Ιωνικός κόντρα στην Καρδίτσα

Μάιερς και Μπαρτ προπονήθηκαν με τον Ιωνικό και θα ενισχύσουν τους Νικαιώτες στην προσπάθειά τους να παραμείνουν στην κατηγορία, στον «τελικό» με την Καρδίτσα για τη τελευταία αγωνιστική της Basket League.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αποχώρησε οριστικά από την ομάδα του Ιωνικού. Ο έμπειρος σέντερ δεν θα ενισχύσει την ομάδα του στον αγώνα με την Καρδίτσα που θα κρίνει το ποιος από τους δύο συλλόγους θα παραμείνει στην κατηγορία και ποιος θα αποχαιρετήσει και θα υποβιβαστεί στην Basket League.

Όπως έκανε ο ίδιος γνωστό μέσω στόρι στο Instagram, τα σενάρια που τον ήθελαν να επιστρέφει δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και η ομάδα του θα πορευτεί δίχως αυτόν στο πιο σημαντικό ματς της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Μαυροκεφαλίδης:

«Η σεζόν δυστυχώς τελείωσε πρόωρα για μένα και δεν υπάρχει όπως και δεν υπήρχε περίπτωση να γυρίσω τουλάχιστον για αυτή τη σεζόν που ολοκληρώνεται με το τελευταίο παιχνίδι με την Καρδίτσα όπως ακούω ή βγάζουν κάποιοι. Καλή επιτυχία στην ομάδα μου».