Η ρήξη επιχείλιου χόνδρου του Μπέιτς και οι σκέψεις για αντικατάσταση του στον Άρη!

Η ρήξη επιχείλιου χόνδρου του Μπέιτς και οι σκέψεις για αντικατάσταση του στον Άρη!

Sportal newsroom 18:33 - 11.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:33 - 11.09.2023

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής αναγκάζουν τον Μάνι Μπέιτς να επιλέξει είτε συντηρητική αγωγή, είτε χειρουργική επέμβαση γεγονός που βάζει σε σκέψεις για (προσωρινή) αντικατάσταση του

Οι αρχικοί φόβοι των ανθρώπων του Άρη επιβεβαιώθηκαν για τον τραυματισμό του Μάνι Μπέιτς, στο φιλικό παιχνίδι της Κυριακής της Κυριακής (10/9) με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν ότι υπέστη ρήξη στον επιχείλιο χόνδρο. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί ο τρόπος αντιμετώπισης του τραυματισμού του Αμερικανού σέντερ.

Οι δρόμοι που έχει πλέον να επιλέξει ο Μπέιτς είναι δυο και αφορούν ο ένας τη συντηρητική αγωγή, όπου θα μείνει εκτός δράσης για δυο τουλάχιστον μήνες και ο άλλος της χειρουργικής επέμβασης, που σημαίνει μεγαλύτερο διάστημα απουσίας.

Ο ΕΣΑΚΕ στο πλευρό της Καρδίτσας
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:22 - 11.09.2023

Ο ΕΣΑΚΕ στο πλευρό της Καρδίτσας

Η Καρδίτσα και η ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας πλήγηκε από τις πλημύρες και ο ΕΣΑΚΕ, με ανακοίνωσή του, γνωστοποίησε πως θα διευκολύνει τον σύλλογο στις πρώτες αγωνιστικές της Basket League.

Όπως και να’χει ο Γιάννης Καστρίτης από τη στιγμή που δεν θα έχει για ένσς εύλογο διάστημα έναν παίκτη, είναι προφανέςε ότι θα κοιτάξει να καλύψει το κενό του με κάποιον άλλο. Κάτι που θα αποσαφηνιστεί σύντομα.