Ο Μάτζικ Τζόνσον ετοιμάζεται να αγοράσει ομάδα του NFL

Μάτζικ Τζόνσον

i

Μάτζικ Τζόνσον / © Intime

Ο Μάτζικ Τζόνσον ετοιμάζεται να αγοράσει ομάδα του NFL

Ο Μάτζικ Τζόνσον, μαζί με ένα γκρουπ επιχειρηματιών, ετοιμάζεται να κινηθεί για την απόκτηση ομάδας του NFL, των Ουάσινγκτον Κομάντερς.

Ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς, Έρβιν «Μάτζικ» Τζόνσον, εντάχθηκε σε μια ομάδα επενδυτών, οι οποίοι θέλουν να προχωρήσουν στην αγορά των Ουάσινγκτον Κομάντερς του NFL.

Ο Τζόνσον, ο οποίος έχει ήδη μετοχές τους Λος Άντζελες Ντότζερς της MLB , έχει βάλει στο στόχαστρο μια νέα επένδυση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στον χώρο του φούτμπολ των ΗΠΑ.

Η ομάδα των εκατομμυριούχων με επικεφαλής τον Τζος Χάρις προσπαθεί για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο να αγοράσει ομάδα της Αμερικάνικης λίγκας ποδοσφαίου . Ήδη το καλοκαίρι απέτυχαν στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν τους Ντένβερ Μπρόνκος.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, το franchise που ανήκει στους Νταν και Τάνια Σνάιντερ αποτιμάται στα 5,6 δισεκατομμύρια δολάρια, με τη συμφωνία πάντως να φαντάζει απίθανο να επικυρωθεί πριν τα τέλη Μαϊου. 

 Ο Μάτζικ Τζόνσον έχει επενδύσει σε άλλα αθλητικά εγχειρήματα στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένης της ιδιοκτησίας των Λος Άντζελες Σπαρκς του WNBA και της Los Angeles FC του MLS.

Tags: