Οι Θάντερ κέρδισαν τους Κλίπερς, όμως το μυαλό όλων είναι στον Πολ Τζορτζ! (vid)

Οι Θάντερ κέρδισαν τους Κλίπερς, όμως το μυαλό όλων είναι στον Πολ Τζορτζ! (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 07:45 - 22.03.2023 / Ανανεώθηκε: 07:46 - 22.03.2023

Οι Κλίπερς μπορεί να έχασαν από τους Θάντερ, όμως το μόνο που τους απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι η κατάσταση του πολ Τζορτζ, ο οποίος φαίνεται πως τραυματίστηκε σοβαρά.

Οι Θάντερ πήραν ένα σπουδαίο «διπλό» απέναντι στους Κλίπερς, όμως το τελικό 101-100 ελάχιστα ενδιαφέρει. 

Οι Κλίπερς είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, όμως ο Καουάι δεν μπόρεσε να εκτελέσει και έτσι οι Θάντερ πήραν τη νίκη. 

Για να τελειώσουμε τα του αγώνα, ο Σάι Γκίγκλιους-Αλεξάντερ ήταν ο κορυφαίος με 31 πόντους, έχοντας ακόμα 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ, με τον Τζέιλεν Ουίλιαμς να ακολουθεί με 20 πόντους και 8 ριμπαόυντ. Πρώτος σκόρερ για τους Κλίπερς ήταν ο μοιραίος Καουάι Λέοναρντ με 21 πόντους.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι Θάντερ ανέβηκαν στο 35-36 και παρέμειναν σε τροχιά Play In, όντας 9οι. Από την άλλη οι Κλίπερς υποχώρησαν στο 38-34.

Πίσω στα σημαντικά, αυτά για τον Πολ Τζορτζ. Ο σταρ των Κλίπερς υπέστη υπερέκταση στο γόνατο, όταν σε μία διεκδίκηση ενός ριμπάουντ συγκρούστηκε με τον Λου Ντορτ και πάτησε άσχημα, με τον ίδιο να πέφτει σφαδάζοντας στο παρκέ.

Ο Τζορτζ αποχώρησε από το παρκέ υποβασταζόμενος και πλέον υπάρχει έντονη ανησυχία στο Λ.Α, αφού σε πρώτη φάση ο τραυματισμός έδειχνε άσχημος.

Το σχετικό βίντεο: