Ο Μαυροειδής «ανέκρινε» τον Χατζηδάκη: «Τιμή και δικαίωση η επιστροφή στην ΑΕΚ» (vid)

Μανώλης Χατζηδάκης

i

@ Intime

Ο Μαυροειδής «ανέκρινε» τον Χατζηδάκη: «Τιμή και δικαίωση η επιστροφή στην ΑΕΚ» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 17:00 - 09.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:05 - 09.06.2023

O Μανώλης Χατζηδάκης επέστρεψε στην ΑΕΚ και ο νέος γενικός αρχηγός της ομάδας, ο Δημήτρης Μαυροειδής, ήταν αυτός που τον... ανέκρινε, με τον διεθνή άσο να τονίζει πως είναι δικαίωση για τον ίδιο η επιστροφή στα κιτρινόμαυρα.

Η επιστροφή του Μανώκλη Χατζηδάκη στην ΑΕΚ είναι γεγονός. Ο φόργουορντ/σέντερ από την Λέρο υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2026 και αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικά «όπλα» της Ένωσης όσον αφορά τον ελληνικό κορμό της, τόσο τη φετινή σεζόν, όσο και τα επόμενα χρόνια.

Ο 23χρονος άσος επιστρέφει σε ένα περιβάλλον γνώριμο και αρκετά οικείο, με πρόσωπα τα οποία γνώριζε από τα χρόνια που αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής της ομάδας. Ένα εξ αυτών ήταν και ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος και τον... ανέκρινε, σε μια νέα πρωτοποριακή ιδέα της ΚΑΕ ΑΕΚ, με τον νυν γενικό αρχηγό της ομάδας να είναι αυτός που προχώρησε στις απαραίτητες συστάσεις.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε με ένα όμορφο βίντεο την... επιστροφή του Χατζηδάκη
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:59 - 09.06.2023

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε με ένα όμορφο βίντεο την... επιστροφή του Χατζηδάκη

Ο Μάνος Χατζηδάκης είχε συμφωνήσει εδώ και μέρες με την ΑΕΚ, αλλά τώρα ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα και ένα εξαιρετικό βίντεο από την ομάδα με την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

«Για μένα είναι και τιμή και δικαίωση γιατί η ΑΕΚ είναι ένα πολύ ιστορικό σωματείο. Οποιοσδήποτε φοράει τη φανέλα κάνει πρωταθλητισμό. Είναι δικαίωση γιατί όπως ήρθα πριν από 7 χρόνια στο πλαίσιο του εφηβικού, η πορεία και η δουλειά μου έδειξε ότι τελικά μπορώ να τα καταφέρω και είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Είμαι πολύ περήφανος γι αυτό», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια δεν έκρυψε τον θαυμασμό του προς τον Δημήτρη Μαυροειδή.

«Σε γνώρισα σε ένα άλλο πόστο. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός προς το πρόσωπό σου και η σχέση θα είναι εντελώς διαφορετική. Πάντα σε θαύμαζα και ελπίζω να έχουμε καλή συνεργασία, να μου δώσεις πράγματα, γιατί είσαι άνθρωπος με σεβαστή πορεία στο μπάσκετ», υπογράμμισε.

Δείτε την... ανάκριση του Δημήτρη Μαυροειδή στον Μανώλη Χατζηδάκη: