Η ΑΕΚ ανακοίνωσε με ένα όμορφο βίντεο την... επιστροφή του Χατζηδάκη

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε με ένα όμορφο βίντεο την... επιστροφή του Χατζηδάκη

Χρήστος Τσάλτας 13:59 - 09.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:20 - 09.06.2023

Ο Μάνος Χατζηδάκης είχε συμφωνήσει εδώ και μέρες με την ΑΕΚ, αλλά τώρα ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα και ένα εξαιρετικό βίντεο από την ομάδα με την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Με το που έμεινε ελεύθερος από τον Κολοσσό Ρόδου, πριν από λίγες ώρες, το μέλλον του ήταν προδιαγεγραμμένο. Οι συζητήσεις είχαν γίνει και ουσιαστικά ο Μάνος Χατζηδάκης είχε συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ
 

Αυτή η συνεργασία πλέον έγινε, επισήμως οριστική και η Ένωση όχι μόνο ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου σέντερ αλλά τον καλωσόρισε στην ομάδα με ένα πολύ όμορφο και εμπνευσμένο βίντεο. 

Η σκηνοθεσία και το μοντάζ ήταν εξαιρετικά, αλλά το σενάριο ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά. Ο Χατζηδάκης την ώρα που καθόταν αναπαυτικά στον καναπέ και παρακολουθούσε έναν αγώνα, δέχτηκε στον κινητό του μήνυμα από τον Δημήτρη Φλιώνη. «Καλωσήρθες πίσω», του έγραψε και θύμισε σε όλους ότι ο Χατζηδάκης ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΚ με τη οποία είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα Νέων. Ακολούθως αγωνίστηκε στον Κόροιβο Αμαλιάδας, το Μαρούσι, τον Κολοσσό και τώρα θα φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα της «Βασίλισσας».  

Ακολούθησαν δηλώσεις του από τα... παλιά χρόνια και τα όνειρά του για το άμεσο μέλλον σε ένα απολαυστικό video. 

Αυτή ήταν η δεύτερη μεταγραφή της ΑΕΚ, μετά την προσθήκη του 22χρονου γκαρντ Ζώη Καράμπελα και θα ακολουθήσει ο 20χρονος Όμηρος Νετζήπογλου, τον οποίο διεκδίκησαν πολλές ομάδες, αλλά αυτός τελικά επιλέγει να αφήσει τον Άρη και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση. 

Είναι ξεκάθαρο πως οι «κιτρινόμαυροι» δημιουργούν μία ελπιδοφόρα ελληνική... βάση με προεξέχουσα μορφή βέβαια, τον ήδη καταξιωμένο και με κομβικό ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας, Δημήτρη Φλιώνη. Κι αφού ολοκληρώσουν και την περίπτωση του Νετζήπογλου, η ΑΕΚ θα αρχίσει να στρέφεται εξ ολοκλήρου στην απόκτηση προπονητή και ακολούθως στην ενίσχυση στις θέσεις των ξένων και ό,τι άλλο προκύψει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. 

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για την απόκτηση του Χατζηδάκη 

«H AEK BC ανακοινώνει, ότι συνήψε συμφωνία με τον Μανόλη (Μάνο) Χατζηδάκη (23 χρ. 2μ.08) 
Ο διεθνής Λεριός πάουερ φόργουορντ/σέντερ, πρώην αθλητής/αρχηγός των Τμημάτων Υποδομής της ΑΕΚBC ACADEMY - πρωταθλητής Νέων ΕΣΚΑ 2016-2017 με την ομάδα μας, πρωταθλητής Εφήβων ΕΣΚΑ 2017-2018 με την ομάδα μας, τριταθλητής Εφήβων με την ομάδα μας και μέλος της κορυφαίας 5άδας στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2017-2018 - επιστρέφει στη «Βασίλισσα», με την οποία υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο, ήτοι έως το Καλοκαίρι του 2026. 
Ο Χατζηδάκης όταν ολοκλήρωσε την «Ακαδημιακή» του πορεία στην ΑΕΚ, αγωνίστηκε σε Μαρούσι, Κόροιβο και Κολοσσό. 
Μάνο, καλωσόρισες στο σπίτι σου!»