Μπίλαν: «Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση της τρίτης θέσης»

Μίρο Μπίλαν

i

© Intime

Μπίλαν: «Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση της τρίτης θέσης»

Γιώργος Γαβριλάκης 12:36 - 09.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:36 - 09.06.2023

Το Περιστέρι προηγείται με 2-0 του ΠΑΟΚ και το απόγευμα του Σαββάτου (10/6, 19:15, ΕΡΤ3) θέλει να ολοκληρώσει το έργο του και να κατακτήσει την τρίτη θέση στη Basket League. Ο Μίρο Μπιλάν θεωρεί πως αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και καλεί τους φίλους της ομάδας στο γήπεδο...

Το Περιστέρι, το Σάββατο (10/6, 19:15, ΕΡΤ3) υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και θέλει να ολοκληρώσει σε αυτό το ματς την εντυπωσιακή του χρονιά. Θέλει τη νίκη που θα του προσφέρει την τρίτη θέση της τελικής κατάταξης, αφού προηγείται ήδη με 2-0 νίκες επί του δικεφάλου του Βορρά και ο Μίρο Μπίλαν απευθύνει κάλεσμα προς τους φιλάθλους της ομάδας.

«Περιμένουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, για το τελευταίο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς», είπε ο Κροάτης σέντερ και ένας εκ των βασικών θεμελίων στην αξιοπρόσεκτη πορεία της ομάδας στην άκρως επιτυχημένη rookie σεζόν του Βασίλη Σπανούλη στην προπονητική. «Θέλουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επιτυχημένη χρονιά και την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα» κατέληξε ο 33χρονος Μπίλαν. 

Ανάλογο κάλεσμα είχε προηγηθεί και από τον Λεωνίδα Κασελάκη και το Περιστέρι που νίκησε με πίεση στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των... μικρών τελικών, επικράτησε με άνεση και χάρη στη Θεσσαλονίκη και τώρα θέλει κάνει το 3-0 και να πάει για διακοπές, αλλά και να οργανώσει τη σκέψη και το πλάνο του για τη νέα σεζόν. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι το Περιστέρι έχει ήδη αντιμετωπίσει πέντε φορές τον ΠΑΟΚ την τρέχουσα σεζόν και έχει πανηγυρίσει πέντε νίκες. Ο κόουτς Σπανούλης εξήγησε στους παίκτες του ότι δεν τον ενδιαφέρει αυτό το στατιστικό στοιχείο, παρά μόνο να μείνουν συγκεντρωμένοι στον στόχο και το πλάνο τους.