Ο Μπαρτζώκας θα περιμένει μέχρι το τζάμπολ τους Σλούκα και Πίτερς

Ο Μπαρτζώκας θα περιμένει μέχρι το τζάμπολ τους Σλούκα και Πίτερς

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:23 - 02.02.2023 / Ανανεώθηκε: 16:59 - 02.02.2023

Όλα δείχνουνε πως οι Κώστας Σλούκας και Άλεκ Πίτερς δεν θα παίξουνε στο αυριανό (03/02, 21:00) παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αναντολου Εφές στο ΣΕΦ ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας πρόκειται να τους περιμένει μέχρι το τζάμπολ και τότε θα αποφασίσει.

Είναι μία απόφαση δύσκολη της συμμετοχής των Κώστα Σλούκα και Άλεκ Πίτερς στο αυριανό (03/02, 21:00) παιχνίδι με την Αναντολού Εφές στο κατάμεστο ΣΕΦ για την 23η αγωνιστική της Euroleague. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί στις δηλώσεις του να τόνισε πως κατά 99% δεν θα αγωνιστούνε αλλά την απόφασή του δεν την έχει πάρει ακόμη. Και θα την πάρει αύριο λίγο πριν το τζάμπολ.

«Σίγουρα προερχόμαστε από μία καλή εμφάνιση και σίγουρα οι απουσίες ήταν σημαντικές. Κατά 99% οι απουσίες θα είναι και στο επόμενο ματς, οπότε πρέπει πάλι να κάνουμε όλοι κάτι παραπάνω από αυτό που συνηθίζουμε για να κερδίσουμε». Τάδε έφη ο τεχνικός του Ολυμπιακού στις σημερινές του δηλώσεις πριν από την εναρξη της προπόνησης όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή των Σλούκα και Πίτερς κόντρα στην Αναντολού Εφές μετά την προχθεσινή απουσία του. Αυτή στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Μπαρτζώκας: «Στον Ολυμπιακό δεν αρκεί που κάνει καλές παραστάσεις» (vid)
EUROLEAGUE

12:47 - 02.02.2023

Μπαρτζώκας: «Στον Ολυμπιακό δεν αρκεί που κάνει καλές παραστάσεις» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του για το αυριανό παιχνίδι (03/02, 21:00) με την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ για την 23η αγωνιστική της Euroleague έδειξε να μην ξεχνάει τι έγινε στην Κωνσταντινούπολη και το πως ηττήθηκε ο Ολυμπιακός.

Ο Σλούκας είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής (27/01) στο ΣΕΦ με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την Euroleague και απουσίασε από τα δύο παιχνίδια που ακολούθησαν. Με τον Άρη στο ΣΕΦ για την Basket League και με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη. Αιτία; Το χτύπημα που είχε δεχτεί στη μέση του και κληρονόμησε κάκωση οσφυϊκής μοίρας. Το πρωί μπορεί να βρέθηκε στο ΣΕΦ ωστόσο δεν προπονήθηκε και η συμμετοχή του θα κριθεί μέσα στις επόμενες ώρες και πάνω στο νήμα.

Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Άλεκ Πίτερς. Ο Αμερικανός φόργουορντ 2'03'' πριν το τέλος της νίκης επί του Άρη την περασμένη Κυριακή (29/01) στο ΣΕΦ για την Basket League γύρισε το πόδι του. Την επομένη ακολούθησε την αποστολή στην Κωνσταντινούπολη για το πρώτο παιχνίδι της διαβολοβδομάδας - το προχθεσινό - με την Φενέρμπαχτσε ωστόσο δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Το αν θα είναι στην αυριανή θα φανεί αύριο αν και επίσης θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος ώστε να προφυλαχθεί.

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους σε καμία περίπτωση, όπως φάνηκε και στην προπόνηση του Ολυμπιακού το μεσημέρι, στην οποία και δεν έλαβαν μέρος.