Λούντζης: «Όλα τα παιδιά βγήκαν μπροστά» (vid)
i

Μιχάλης Λούντζης / © Intime

Λούντζης: «Όλα τα παιδιά βγήκαν μπροστά» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 13:12 - 02.02.2023 / Ανανεώθηκε: 14:27 - 02.02.2023

Ο Μιχάλης Λούντζης στις δηλώσεις του για το αυριανό παιχνίδι με την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ (03/02, 21:00) αναφέρθηκε τόσο στις εκ νέου κατάμεστες του όσο στην κάλυψη του κενού του Σλούκα από τον ίδιο στη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Στις κατάμεστες κερκίδες του ΣΕΦ για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι στην Euroleague στάθηκε στις δηλώσεις του ο Μιχάλης Λούντζης πριν τη σημερινή προπόνηση για το αυριανό παιχνίδι με την Αναντολού Εφές (03/02, 21:00). Ακόμη μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το πως κάλυψε το κενό του Κώστα Σλούκα στην προχθεσινή νίκη επί της Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Αναλυτικά ο γκαρντ του Ολυμπιακού τόνισε:

Για την νίκη επί της Φενέρμπαχτσε δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, πολλή μεγάλη νίκη, αλλά πρέπει να την ξεχάσουμε, έχουμε έναν εξίσου μεγάλο και σημαντικό αγώνα στην έδρα μας, με τον κόσμο μας. Συγκεντρωνόμαστε στο αυριανό και πάμε για την νίκη».

Για το κενό του Σλούκα που κάλυψε ο ίδιος: «Ήταν ομαδική προσπάθεια, όλα τα παιδιά βγήκαν μπροστά, κάποιοι παίκτες πήραν παραπάνω χρόνο συμμετοχής. Μένουμε στην νίκη και στο αυριανό παιχνίδι».

Για την πρόκληση της αντιμετώπισης των Μίτσιτς – Λάρκιν σχολίασε: «Είμαι έτοιμος, όσο έτοιμος μπορεί να είναι κάποιος που θα τους μαρκάρει. Μιλάμε για δύο από τα καλύτερα γκαρντ της διοργάνωσης, αν όχι τα καλύτερα. Πολύ δύσκολη δουλειά, αλλά δεν είναι ενός. Χρειάζονται βοήθειες, ομαδική άμυνα. Θα μπούμε δυνατά, θα μπω έτοιμος και ελπίζουμε για το καλύτερο. Μιλάμε για δύο παιδιά με επιθετικό ταλέντο και αρετές. Μπορούν να σουτάρουν, να πάνε προς το καλάθι, να βάλουν το σώμα τους για να κερδίσουν φάουλ. Πρέπει να υπάρχει μεγάλη πίεση προς την μπάλα για να τους βάλεις μέσα στην ρακέτα και οι υπόλοιποι να είμαστε κλειστά ώστε να τους αναγκάζουμε σε πάσα ή σε δύσκολο σουτ πάνω από δύο άτομα, για να μειώσουμε τις πιθανότητες να σκοράρουν. Όλα αυτά είναι βέβαια στα λόγια, ξεκινάμε από την άμυνα και στην επίθεση θα έρθουν όλα».

Για το τέταρτο συνεχόμενο sold out επισήμανε: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γι΄ αυτό. Ο κόσμος μας δίνει τρομερή ενέργεια, είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε τόσο κόσμο να μας στηρίζει, να φωνάζει, να γεμίζει το ΣΕΦ. Είναι τρομερή ατμόσφαιρα. Όλοι θέλουν να παίζουν σε γεμάτα γήπεδα, μας κάνει πολύ χαρούμενους και προσπαθούμε να κάνουμε κάθε φορά τα πάντα για να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο και να βλέπει την ομάδα να κερδίζει».

Tags: