Σλούκας και Πίτερς είναι αμφίβολοι ενόψει Εφές
i

Σλούκας με Πίτερς / © Intime

Σλούκας και Πίτερς είναι αμφίβολοι ενόψει Εφές

Aχιλλέας Μαυροδόντης 12:30 - 02.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:03 - 02.02.2023

Ο Κώστας Σλούκας και ο Άλεκ Πίτερς κάνουν «αγώνα δρόμου» για να προλάβουν το ματς της Παρασκευής (3/2) με την Εφές στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αναντολού Εφές την Παρασκευή (3/2, 21:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Euroleague. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να κάνει το 2/2 στη «διαβολοβδομάδα» της διοργάνωσης μετά την νίκη το βράδυ της Τρίτης (31/1) στην Πόλη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε με 93-73. 

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί σε ένα ακόμα ματς χωρίς τον Κώστα Σλούκα και τον Άλεκ Πίτερς. Ο Έλληνας γκαρντ δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αποκόμισε από το ματς της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ στη μέση, μετά την άτσαλη πτώση στο παρκέ. Θυμίζουμε ότι αποχώρησε τραυματίας και δεν αγωνίστηκε στα ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη για την Basket League και με την Φενέρμπαχτσε για την Euroleague. 

Όσο για τον Άλεκ Πίτερς χτύπησε στον αστράγαλο στο ματς με τους «κίτρινους» και μολονότι ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή των «ερυθρόλευκων» στην Πόλη δεν αγωνίστηκε κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Η συμμετοχή του Έλληνα γκαρντ αλλά και του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ είναι αμφίβολη για την αναμέτρηση κόντρα στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης.