Ο Νίκος Παππάς... βρίζει τον Αντετοκούνμπο που δεν τον αφήνει να πιει το ποτό του (pic)

Ο Νίκος Παππάς... βρίζει τον Αντετοκούνμπο που δεν τον αφήνει να πιει το ποτό του (pic)

Χρήστος Τσάλτας 18:26 - 18.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:31 - 18.06.2023

Νίκος Παππάς και Γιάννης Αντετοκούνμπο συναντήθηκαν στην Αθήνα, με τον πρώην -πλέον- άσο του Παναθηναϊκού να τα... βάζει με τον Greek Freak για έννα ιδιαίτερο λόγο.

Η σχέση του Νίκου Παππά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κρατάει από τα χρόνια που οι δυο τους αγωνίζονταν στα ανοιχτά γήπεδα στο κέντρο της Αθήνας. Τότε που ο παλαίμαχος γκαρντ είχε νικήσει σε μονό τον ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς με 31-0, κάτι το οποίο είχε αναφέρει και ο Γιάννης μιλώντας στις ΗΠΑ.

Οι δυο τους πάντα είχαν πολύ καλή επαφή, κάτι που φάνηκε και από την παρουσία του Αντετοκούνμπο, μαζί με τα αδέρφια του, στο ΟΑΚΑ, οταν και πήγε προς το μέρος του Παππά όταν εκείνος ήταν πεσμένος στο παρκέ, προσπαθώντας να τον σηκώσει.

Αυτή τη φορά οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σε μαγαζί της Αθήνας και για μία ακόμα φορά ο πρώην -πλέον, καθώς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα παρκέ- άσος του «τριφυλλιού» τα... έβαλε με τον Greek Freak με έναν ιδιαίτερο τρόπο, κάνοντας ένα χιουμοριστικό ποστάρισμα στα social media.

«Άσε με γτχμ να πιω το ποτό μου, δεν γουστάρω να παίξω Μιλγουόκι», ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα του Παππά, που συνοδεύτηκε από μια φωτογραφία του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά τις πολύ καλές σχέσεις των δύο ανδρών, που δεν μένουν μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, αλλά τις ξεπερνούν.

Νίκος Παππάς - Γιάννης Αντετοκούνμπο

Πλέον ο Νίκος Παππάς αποφάσισε να χαράξει μια διαφορετική πορεία, όσον αφορά το μπάσκετ, καθώς το Game 4 των τελικών της Basket League, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ήταν το τελευταίο της μεγάλης καριέρας του. Ο έμπειρος άσος ουδέποτε έκρυψε την σχέση... αγάπης που είχε με το «τριφύλλι», ενώ σε κάθε ταξίδι της ομάδας στην Ελλάδα το όνομα του Έλληνα γκαρντ γινόταν σύνθημα στα χείλη των φίλων της ομάδας.

Κατά την διάρκεια της πορείας του στον Παναθηναϊκό ο 32χρονος γκαρντ κατέκτησε 5 πρωταθλήματα και 5 κύπελλα Ελλάδας, αποτελώντας σημαντικό κομμάτι των «πράσινων» επιτυχιών τα τελευταία χρόνια, ενώ μεταξύ άλλων φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ, του Πανιωνίου, του Κολοσσού Ρόδου, αλλά και της ΑΕΚ.