Τρομερός διάλογος Αντετοκούνμπο με Ιμπραΐμοβιτς: «Γιάννη, εσύ πληρώνεις»

Τρομερός διάλογος Αντετοκούνμπο με Ιμπραΐμοβιτς: «Γιάννη, εσύ πληρώνεις»

Sportal newsroom 21:27 - 16.06.2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έλαβε δώρο μια υπογεγραμμένη μπλούζα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και όταν την... φλέξαρε στα social media, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ζήτησε να τον κεράσει ένα ελληνικό δείπνο.

Την ώρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές, ένα δώρο του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μας χάρισε έναν απίστευτο διάλογο στα social media. 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής έστειλε μια μπλούζα στον σύπερ σταρ των Μπακς, την οποία είχε υπογράψει. Ο Γιάννης πόσταρε στα social media το δώρο του. Ο Greek Freak ανέβασε μια φωτογραφία που έχει ένα χαμόγελο μέχρι τα... αυτιά και έγραψε "όταν κάνεις διακοπές και ο GOAT σου στέλνει φανέλα του". 

Ο Ζλάταν είδε την ανάρτηση του φίλου του και μπήκε αμέσως να τη σχολιάσει: «Την επόμενη φορά θα έχει ελληνικό δείπνο, όμως πληρώνεις εσύ», του έγραψε, προκαλώντας δεκάδες σχόλια. Κάποιος είπε ότι πληρώνει ο ίδιος ένα γεύμα με σουβλάκια, άλλος είπε τσιγγούνη τον Ζλάταν, ενώ κάποιος έγραψε «τα λιοντάρια δεν πληρώνουν ποτέ όταν τρώνε». 

Η ουσία είναι ότι Γιάννης και Ζλάταν φαίνεται να τρέφουν εκτίμηση ο ένας για τον άλλον. Και οι δύο τους είναι αρκετά ενεργοί στα social media, γεγονός που στο μέλλον θα δώσει πολύ.,.. ψωμάκι στους θαυμαστές τους, αφού το χιούμορ δεν λείπει από κανέναν τους!