Απολογήθηκε για τις πράξεις του ο Τζα Μοράντ: «Θα το φτιάξω, το υπόσχομαι»

Τζα Μοράντ

Απολογήθηκε για τις πράξεις του ο Τζα Μοράντ: «Θα το φτιάξω, το υπόσχομαι»

Νίκος Καλαμπάκας 20:02 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:03 - 16.06.2023

Με γραπτή δήλωση απολογήθηκε ο Τζα Μοράντ για τις πράξεις του, οι οποίες σύμφωνα με το ESPN του επέφεραν τιμωρία 25 αγωνιστικών.

Ο Τζα Μοράντ έδειξε μετανιωμένος για τις πράξεις του, οι οποίες τον φέρνουν εκτός αθλητικών δραστηριοτήτων στο ΝΒΑ για 25 αγωνιστικές. Με δήλωσή του, ο σταρ των Γκρίζλις ξεκαθαρίζει ότι έχει ήδη σκεφτεί πόσο επιπόλαιος ήταν, ενώ απολογείται στη λίγκα, την ομάδα και τον κόσμο που τον είχε ως πρότυπο.

Ο Μοράντ υπόσχεται να επιστρέψει καλύτερος άνθρωπος, τονίζοντας τη λύπη του για όσα έχουν συμβεί.

«Είχα χρόνο να καταλάβω πόσο πόνεσα. Θέλω να απολογηθώ στο ΝΒΑ, στους Γκρίζλις, στους συμπαίκτες μου και στον κόσμο του Μέμφις. Στον Άνταμ Σίλβερ, Kleiman και Pera που μου έδωσαν την ευκαιρία να γίνω επαγγελματίας αθλητής και με υποστήριξαν. Συγγνώμη που τους έβλαψα. Και για τα παιδιά που απέτυχα σαν πρότυπο. Υπόσχομαι ότι θα γίνω καλύτερος. Προς όλους τους χορηγούς μου, θα σας εκπροσωπώ καλύτερα. Kαι για τους φιλάθλους, θα το φτιάξω, το υπόσχομαι», τονίζει αρχικά ο ίδιος.

«Θα περάσω την offseason και το διάστημα απουσίας μου για να δουλέψω στη ψυχική μου υγεία και τις αποφάσεις μου. Θα προπονηθώ και θα ειμαι έτοιμος όταν επιστρέψω. Ξέρω πως οι συμπαίκτες μου δεν θα τα παρατήσουν και λυπάμαι που δεν θα είμαι μαζί τους στο ξεκίνημα της σεζόν. Ελπίζω πως θα μου δώσετε τον χρόνο να αποδείξω πως είμαι καλύτερος άνθρωπος απ 'οτι σας έδειξα», καταλήγει η δήλωσή του.

Τιμωρία 25 αγωνιστικών

Λίγη ώρα πριν τη δήλωση του Μοράντ, το ESPN είχε αποκαλύψει ότι το ΝΒΑ θα τιμωρήσει με 25 αγωνιστικές τον παίκτη των Γκρίζλις.